Knikmops huren.
Voordelig en compleet.

Knikmops huren

Met een breed aanbod van diverse hulpstukken is de machine bijna onmisbaar geworden. Zelfs het machinaal aanbrengen van bestratingen is één van de mogelijkheden.

Koelewijn Bestratingen B.V. beschikt over een ruim aanbod aan Knikmops 130 en Knikmops 250. U kunt bij ons Knikmops huren met eventuele hulpstukken.

Knikmops huren

U kunt bij Koelewijn Bestratingen B.V. Knikmops huren per dag, week of per project. Bij de huur van een Knikmops per project is het goed om dit voortijdig aan te geven. Eventueel onderhoud kan door ons worden meegenomen en worden gerealiseerd.

Daarom huurt u bij ons


Scherpe prijs

Ruim assortiment

Leveren op locatie mogelijk

Gekeurd materiaal

Alle hulpstukken aanwezig

Huren van de stratenmaker

Assortiment Knikmops

Knikmops 100

Knikmops 100

Gewicht 0,9 T
Breedte 115 cm
Hoogte 220 cm
Inclusief Dichte bak
Riek
Optioneel Hydraulische bandenklem
Mechanische bandenklem
Dagprijs
€100,- excl. btw
Weekprijs
€400,- excl. btw
Knikmops 130

Knikmops 130

Gewicht 1,4 T
Breedte 125 cm
Hoogte 210 cm
Inclusief Dichte bak
Riek
Optioneel Hydraulische bandenklem
Mechanische bandenklem
Dagprijs
€100,- excl. btw
Weekprijs
€400,- excl. btw
Knikmops 250

Knikmops 250

Gewicht 2,5 T
Breedte 152 cm
Hoogte 243 cm
Inclusief Dichte bak
Riek
Optioneel Hydraulische bandenklem
Mechanische bandenklem
Stenenpakklem
Dagprijs
€120,- excl. btw
Weekprijs
€520,- excl. btw

Levering

Wilt u dat wij zelf de Knikmops komen afleveren? Dat kan. Binnen ons werkgebied (Randstad en directe omgeving) komen wij graag de Knikmops brengen en ophalen. Reken dan wel op een kleine meerprijs bij de verhuur.

De levering staat als extra optie in ons reserveringsformulier.

Koelewijn Bestratingen regelt transport machines

Alle hulpstukken

U huurt bij ons de Knikmops standaard inclusief een dichte bak en een riek. Echter kunt u optioneel ook de volgende hulpstukken bijhuren:

  • Hydraulische bandenklem inclusief Jip
  • Mechanische bandenklem inclusief Jip
  • Stenenpakklem inclusief Jip (alleen Knikmops 250)
Huur alle benodigde hulpstukken

Knikmops verhuur

Koelewijn Bestratingen B.V. Al meer dan 25 jaar een begrip in de stratenmakers-wereld. Sinds 2018 bieden wij onze machines ook te huur aan. Zo kunt u inderdaad bij ons de Knikmops huren en regelen voor uw project.

Uiteraard worden de machines regelmatig compleet gekeurd en zijn ze voorzien van de benodigde veiligheidseisen. Voordat de Knikmops verhuurd wordt, wordt hij altijd gecontroleerd. Mocht er tijdens een verhuur periode toch iets mankeren aan de Knikmops, dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor u op.

Project huur mogelijk

Heeft u de Knikmops langer nodig dan een aantal dagen of weken? U kunt bij Koelewijn Bestratingen B.V. ook huren voor een langere tijd. Zo kunt u de Knikmops huren voor bijvoorbeeld uw gehele project.

Andere machines

Andere stratenmakers machines huren? Dat kan bij Koelewijn Bestratingen B.V. Huur bij ons uw KnikmopsGiantminigraver of trilplaat. Op onze machine verhuur pagina treft u een complete lijst van alle machines. Uiteraard verhuren wij ook alle mogelijke hulpstukken. Deze kunt u aanvragen bij het reserveringsformulier.