Minigraver huren?
Voordelig en compleet.

Minigraver huren (800 kg t/m 2,7 ton)

Een professionele minigraver huren? Dat kan bij Koelewijn Bestratingen B.V. Wij verhuren de minigravers waar wij het liefst zelf ook mee werken aan particulieren en bedrijven.

Huur bij ons uw minigraver. Van 800kg tot en met 2,7 ton. Ook de levering kan door ons verzorgd worden. Bekijk hieronder ons assortiment minigravers voor de verhuur. Liever eerst even contact? Geen probleem. Wij helpen u graag elke werkdag.

Daarom huurt u bij ons


Scherpe prijs

Ruim assortiment

Leveren op locatie mogelijk

Gekeurd materiaal

Alle hulpstukken aanwezig

Huren van de stratenmaker

Assortiment minigravers

Minigraver 800 kg

Gewicht 0,9 T
Breedte 73-98 cm
Hoogte 153 cm
Inclusief 20 cm bak
40 cm bak
Dagprijs
€100,- excl. btw
Weekprijs
€400,- excl. btw

Minigraver 1,9 T

Gewicht 2,0
Breedte 98-130 cm
Hoogte 234 cm
Inclusief 20 cm bak
40 cm bak
Dagprijs
€100,- excl. btw
Weekprijs
€400,- excl. btw

Minigraver 2,7 T

Gewicht 2,6 T
Breedte 140 cm
Hoogte 240 cm
Inclusief 20 cm bak
40 cm bak
Dagprijs
€100,- excl. btw
Weekprijs
€400,- excl. btw

Levering minigraver

Wilt u dat wij zelf de minigraver komen afleveren? Dat kan. Binnen ons werkgebied (Randstad en directe omgeving) komen wij graag de minigraver brengen en ophalen. Reken dan wel op een kleine meerprijs bij de verhuur.

De levering staat als extra optie in ons reserveringsformulier.

Koelewijn Bestratingen regelt transport machines

Alle hulpstukken

Standaard huurt u de minigravers met twee dichte bakken. Wilt u echter meer hulpstukken? Laat het ons dan weten in het reserveringsformulier. Daarin kunt u aangeven welke hulpstukken u wenst. De prijs van de huur inclusief de hulpstukken ontvangt u dan snel daarna.

Uiteraard halen en brengen wij (mits aangevraagd) ook de hulpstukken voor de minigraver bij uw project.

Huur alle benodigde hulpstukken

Minigraver huren

Koelewijn Bestratingen B.V. Al meer dan 25 jaar een begrip in de stratenmakers-wereld. Sinds 2018 bieden wij onze machines ook te huur aan. Zo kunt u inderdaad bij ook een Minigraver huren.

Uiteraard worden de machines regelmatig compleet gekeurd en zijn ze voorzien van de benodigde veiligheidseisen. Voordat de minigraver in verhuur gaat wordt hij altijd gecontroleerd. Mocht er tijdens een verhuur periode toch iets mankeren aan de minigraver, dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor u op.

Project huur mogelijk

Heeft u de minigraver langer nodig dan een aantal dagen of weken? U kunt bij Koelewijn Bestratingen B.V. ook huren voor een langere tijd. Zo kunt u de minigraver huren voor bijvoorbeeld uw gehele project.

Andere machines

Andere stratenmakers machines huren? Dat kan bij Koelewijn Bestratingen B.V. Huur bij ons uw Knikmops, Giant, minigraver of trilplaat. Op onze machine verhuur pagina treft u een complete lijst van alle machines. Uiteraard verhuren wij ook alle mogelijke hulpstukken. Deze kunt u aanvragen bij het reserveringsformulier.