Oprit bestrating

Oprit bestrating

De oprit bestrating lijkt een relatief eenvoudige klus. Echter komt er bij de aanleg van uw oprit en vooral de bestrating hiervan veel kijken. In dit artikel geven wij u wat tips waardoor uw oprit of erf er in ieder geval goed bij blijft liggen.

Over de bestrating van uw oprit wordt door de jaren heen veel gereden. Dit gebeurt soms met zware auto’s of misschien wel vrachtwagens. Voordat u gaat beginnen met de aanleg van uw oprit of erf is het daarom belangrijk stil te staan bij de juiste materiaal keuze.

Onze tip aan u: kies voor straatwerk met de minimale dikte van 8 centimeter. Hierdoor voorkomt u dat uw straatwerk kapot gereden wordt en dus langer mee gaat. Uiteraard is een goede ondergrond erg belangrijk om bijvoorbeeld spoorvorming tegen te gaan. Mocht dat gebeuren kan er water op uw oprit blijven staan, wat erg vervelend kan zijn.

Het juist bestraten van uw oprit

Wanneer wij een project als het herstraten van uw oprit of uw oprit bestrating aanpakken kijken wij eerst naar de omstandigheden zoals de breedte, lengte, bodem, beplanting in de buurt, huidige status en het huidige materiaal. Hierna komen wij met een plan om de oprit perfect te bestraten zodat u hier lang plezier van zult hebben.

Hierna gaan we aan de slag, na het uitbreken van de ‘oude’ bestrating gebruiken we onze kennis en ervaring om de juiste ondergrond aan te leggen. Hierbij houden we al rekening met de juiste afvoer van water. Dit kan door middel van kolken (bij een erg brede oprit bestrating) of door het geleidelijk laten afvloeien van het straatwerk.

Een prijs opvragen?

Onze specialisten kunnen uw project oppakken of u voorzien van informatie en advies omtrent de bestrating, herbestrating of herinrichting van uw oprit, erg of bedrijventerrein. Graag komen wij bij u langs om uw project te bespreken. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.