Riolering laten doorspuiten
in Krimpen aan de Lek

Riolering laten doorspuiten in Krimpen aan de Lek

Riolering laten doorspuiten in Krimpen aan de Lek? Heeft u een riool verstopping en woont u in Krimpen aan de Lek? Onze ontstoppingsdienst in Krimpen aan de Lek spuit de riolering door.

Heeft u te maken met vervuiling, verzakkingen of de ingroei van wortels? Wanneer dit het geval is kan er een verstopping van het riool optreden. De oplossing is uw riolering laten doorspuiten. De ontstoppingsdienst van Koelewijn Bestratingen B.V. heeft voor particulieren en bedrijven de oplossing!

Wanneer je je riool wilt laten doorspuiten in Krimpen aan de Lek komen wij graag helpen. Is het inderdaad nodig om het riool door te spuiten? Dan doen wij dat. Vaak zijn verstoppingen of een rioollucht de aanleiding. Omdat rioolreiniging een specialisme is raden wij aan om hier niet zelf mee aan de slag te gaan. U kunt zelfs ongewenst schade veroorzaken aan het riool.

Riolering doorspuiten in Krimpen aan de Lek

Onze ervaren medewerkers maken gebruik van een hoge druk slang. Die zorgt ervoor dat de verstopping wordt ‘weggespoeld en fijngemaakt’ waardoor de leidingen weer goed doorlopen. Doordat dit gebeurt zonder chemicaliën te gebruiken is dit een duurzame, snelle en relatief goedkope oplossing.

Riolering laten doorspuiten in Krimpen aan de Lek

Oorzaken van verstopte riolering

Natuurlijk gooit u niet elke pan met etensresten de wc in. Toch raken rioleringen zo nu en dan verstopt. Vaak zijn zaken als haren, toiletpapier en hygiëne afval de oorzaak. Je ziet dit vooral in de wat oudere huizen. De rioleringen van die huizen zijn vaak iets verzakt, zijn misschien kapot gemaakt door wortels en zijn soms ook gewoon wat kleiner.

Uiteindelijk hopen resten zich op en kan het water geen kant meer op. Het is nu zaak de riolering te laten doorspuiten zodat het afvalwater weer zijn weg kan vinden en weg kan lopen.

Preventief de riolering laten doorspuiten

Liever de problemen voor zijn? Koelewijn Bestratingen B.V. biedt de mogelijkheid tot het jaarlijks preventief de riolering te laten doorspuiten in Krimpen aan de Lek. Wanneer u contact met ons opneemt bespreken wij graag de mogelijkheden.

Deze service beiden wij vaak aan bij gebouwen en appartementencomplexen die de standleidingen willen laten doorspuiten. Maar ook aan dakgoten en de hemelwaterafvoer. Verder is het verstandig om de afwatering van parkeerterreinen en parkeergarages preventief te laten reinigen.

Riolering laten doorspuiten in Krimpen aan de Lek offerte of contact?

Wilt u uw riolering laten doorspuiten in Krimpen aan de Lek en wilt u daarover contact? Aarzel dan niet. Wij komen graag langs om uw riool door te spuiten. Neem gerust contact met ons op. Liever eerst weten wat de kosten zullen zijn? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte op.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 25 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Projecten

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Herbestrating fietspad voor gemeente

Krimpen aan den IJssel
kleine straatwerk renovaties gemeente

Kleine straatwerk renovaties gemeente

Krimpen aan den IJssel
Aanleg rotonde

Bestrating aanleg rotonde

Overschie
Bestrating in Madurodam (3)

Bestraten in Madurodam

Den Haag
Bestraten met de Tigerstone (2)

Bestraten met de Tigerstone

's Gravenzande
Sierbestrating Rotterdam

Sierbestrating Rotterdam

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.