Stratenmaker Gouwsluis

Stratenmaker Gouwsluis

Zoekt u een stratenmaker voor Gouwsluis en omgeving? Dan kan Koelewijn Bestratingen B.V. u wellicht helpen. Wij zijn in en rond Gouwsluis veel actief als stratenmaker. Ook hier realiseren wij onder andere de aanleg van bedrijventerreinen, de aanleg van schoolpleinen, het onderhoud van wegen en stoepen en leggen wij parkeerterreinen aan.

Dit doen wij voor zowel bedrijven, gemeenten als voor VVE’s en scholen. Uw stratenmaker Gouwsluis staat voor u klaar en gaat graag met uw project aan de slag.

Onze projecten

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het realiseren van grote bestratingen voor bedrijven en projecten. Op onze projecten pagina treft u een reeks projecten die wij gerealiseerd hebben.

Echter realiseren wij veel meer dan deze projecten. Onze grote team van stratenmakers en oppermannen gaat dagelijks aan de slag om de bestrating in Nederland weer een beetje mooier te maken.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Gouwsluis voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Alpen aan den Rijn, Zwammerdam en Bodegraven.

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

U heeft de juiste stratenmaker Gouwsluis gevonden!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Onze uitvoerder of calculator komt graag even kijken bij uw project.

Liever eerst even contact? Dat kan ook. Wij zitten voor u klaar.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Gouwsluis? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Gouwsluis. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.