Stratenmaker Groot Ammers

Stratenmaker Groot Ammers

Stratenmaker Groot Ammers regelen? Als stratenmaker van de regio zijn wij ook actief in Groot Ammers. Ook in Groot Ammers realiseren wij uw straatwerk projecten.

Voorbeelden van straatwerk projecten die wij kunnen aanpakken zijn:

  • De aanleg van bedrijventerreinen.
  • De aanleg van schoolpleinen.
  • Het onderhoud van wegen en stoepen.

Onze opdrachtgevers zijn vaak gemeenten, bedrijven, aannemers, onderaannemers, scholen en VVE’s. Als stratenmaker Groot Ammers helpen wij ook ú.

Werkgebied Koelewijn Bestratingen

Koelewijn Bestratingen B.V. is al meer dan 25 jaar een stratenmakersbedrijf waar u voor al uw projecten terecht kunt. Doordat wij ondertussen meer dan 80 stratenmakers en oppermannen aan het werk hebben, komt er altijd een koppel bij u uit de buurt. Zo werken wij bijvoorbeeld in Schoonhoven, Ottoland en Streefkerk.

Ons werkgebied is geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht.

Ergonomische bestraten in Groot Ammers

Om de gezondheid van onze stratenmakers zo veel mogelijk te bevorderen werken wij zo veel als mogelijk machinaal. Zaken als machinaal bestraten en met onze TigerStone bestraten vinden wij heel normaal.

Zoekt u een stratenmaker Groot Ammers?

Dan staat Koelewijn Bestratingen voor u klaar. Al meer dan 25 jaar zijn wij voor vele bedrijven en gemeenten de straatwerk partner van de regio.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte op maat aan of neem contact met ons op.

Onze uitvoerder of calculator komt graag even bij uw project kijken. Hij kan dan nog beter een inschatting maken van de mogelijkheden en omstandigheden waarin het werk wordt uitgevoerd.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Groot Ammers? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Groot Ammers. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.