Stratenmaker ‘s-Gravenzande

Stratenmaker ‘s-Gravenzande

Een stratenmaker ‘s-Gravenzande regelen? Koelewijn Bestratingen B.V. één van de grootste stratenmakers van Zuid Holland, helpt u graag bij uw straatwerk project. Zo kunnen wij u helpen bij het het ophogen van een bedrijventerrein, de aanleg van een schoolplein of het onderhoud voor gemeenten.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere, bedrijven, scholen, instellingen en VVE verenigingen. Doordat wij met teams van 2 werken (1 stratenmaker en 1 opperman) welke wij gemakkelijk en snel kunnen samenvoegen met andere teams, kan snel en goed ook een groot project worden aangepakt.

Stratenmaker ervaringen in en rond ‘s-Gravenzande

Met meer dan 25 jaar ervaring is Koelewijn Bestratingen B.V. uw partner op het gebied van straatwerk in  ‘s-Gravenzande. Ruim 100 stratenmakers en oppermannen staan dagelijks klaar om projecten te realiseren.

Onze ervaring putten wij uit de vele projecten die wij hebben mogen realiseren. En dit zijn vaak grotere projecten maar ook projecten als chemie bestrating realiseren wij bijna dagelijks. Hieronder ziet u foto’s van straatwerk projecten die als voorbeeld kunnen dienen. Uiteraard reikt onze ervaring verder en mag u gerust aannemen dat wij elke klus en opdracht aan kunnen.

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland. Tevens in een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in ‘s-Gravenzande voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Linschoten, Waddinxveen, Utrecht en Gouda.

Ergonomisch bestraten

Zo snel het werk het toelaat bestraten wij machinaal. Dat doen wij met onze kranen, knikmops en Tiger Stone machines (welke we ook verhuren). Zo houden wij onze stratenmakers gezond en bieden ze een ze ergonomisch mogelijke werkplek.

Ons als stratenmaker voor uw project?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw project.

Vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan of neem contact met ons op. Eventueel kan een uitvoerder of calculator komen kijken bij uw project.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker ‘s-Gravenzande? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker ‘s-Gravenzande. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.