Tigerstone roadprinter huren?
Voordelig en compleet.

Tigerstone (roadprinter) huren

Een Tigerstone (roadprinter) huren? Koelewijn Bestratingen B.V. bied Tigerstone verhuur aan. Wij verhuren de Tigerstone machines waar wij het liefst zelf ook mee werken. Aan particulieren en bedrijven.

Huur bij ons uw Tigerstone (roadprinter). Eventueel inclusief alle andere benodigde machines en hulpstukken. Ook de levering kan door ons verzorgd worden. Bekijk hieronder ons assortiment Tigerstones voor de verhuur. Liever eerst even contact? Geen probleem. Wij helpen u graag elke werkdag.

Daarom huurt u bij ons


Scherpe prijs

Ruim assortiment

Leveren op locatie mogelijk

Gekeurd materiaal

Alle hulpstukken aanwezig

Huren van de stratenmaker

Onze Tigerstone roadprinter

Tigerstone (roadprinter)

Gewicht 2,5 T
Breedte max 6 mtr
Stroom Op accu
Dagproductie Tot 300 m²
Onderstel Rups
Dagprijs
€250,- excl. btw
Weekprijs
€1000,- excl. btw

Levering

Wilt u dat wij zelf de Tigerstone komen afleveren? Dat kan. Binnen ons werkgebied (Randstad en directe omgeving) komen wij graag de minigraver brengen en ophalen. Reken dan wel op een kleine meerprijs bij de verhuur.

De levering staat als extra optie in ons reserveringsformulier.

Koelewijn Bestratingen regelt transport machines

Alle hulpstukken

Standaard huurt u de Tigerstone (roadprinter) zonder aggregaat. Wilt u deze en andere hulpstukken ook huren? Laat het ons dan weten in het reserveringsformulier. Daarin kunt u aangeven welke zaken u wenst. De prijs van de huur inclusief de hulpstukken ontvangt u dan snel daarna.

Uiteraard halen en brengen wij (mits aangevraagd) ook de hulpstukken voor de Tigerstone (roadprinter) bij uw project.

Huur alle benodigde hulpstukken

Tigerstone roadprinter verhuur

Koelewijn Bestratingen B.V. Al meer dan 25 jaar een begrip in de stratenmakers-wereld. Sinds 2018 bieden wij onze machines ook te huur aan. Zo kunt u inderdaad bij ons terecht voor Tigerstone ofwel roadprinter verhuur.

Uiteraard worden de machines regelmatig compleet gekeurd en zijn ze voorzien van de benodigde veiligheidseisen. Voordat de Tigerstone roadprinter wordt verhuurd wordt hij altijd gecontroleerd. Mocht er tijdens een verhuur periode toch iets mankeren aan de Tigerstone machine, dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor u op.

Project huur mogelijk

Wilt u Tigerstone roadprinter huren voor een langere periode dan een aantal dagen of weken? U kunt bij Koelewijn Bestratingen B.V. ook huren voor een langere tijd. Zo kunt u de Tigerstone (roadprinter) huur regelen voor bijvoorbeeld uw gehele project.

Andere machines

Andere stratenmakers machines huren? Dat kan bij Koelewijn Bestratingen B.V. Huur bij ons uw Knikmops, Giant, minigraver of trilplaat. Op onze machine verhuur pagina treft u een complete lijst van alle machines. Uiteraard verhuren wij ook alle mogelijke hulpstukken. Deze kunt u aanvragen bij het reserveringsformulier.