Trilplaat huren?
Voordelig en compleet.

Trilplaat huren

Een professionele trilplaat huren? Dat kan bij Koelewijn Bestratingen B.V. Wij verhuren de machines waar wij het liefst zelf ook mee werken aan particulieren en bedrijven.

Huur bij ons uw trilplaat. Van 3 (standaard) of 6 ton. Ook de levering kan door ons verzorgd worden. Bekijk hieronder ons assortiment trilplaten voor de verhuur. Liever eerst even contact? Geen probleem. Wij helpen u graag elke werkdag.

Daarom huurt u bij ons


Scherpe prijs

Ruim assortiment

Leveren op locatie mogelijk

Gekeurd materiaal

Alle hulpstukken aanwezig

Huren van de stratenmaker

Assortiment trilplaten

Trilplaat 3 T

Eigen gewicht 108 kg
Breedte 50 cm
Hoogte 66 cm
Brandstof Diesel
Slagkracht 2,5 T
Dagprijs
€40,- excl. btw
Weekprijs
€160,- excl. btw

Trilplaat 6 T

Eigen gewicht 470 kg
Breedte 75 cm
Hoogte 138 cm
Brandstof Diesel
Slagkracht 6 T
Dagprijs
€50,- excl. btw
Weekprijs
€200,- excl. btw

Levering trilplaat

Wilt u dat wij zelf de trilplaat komen afleveren? Dat kan. Binnen ons werkgebied (Randstad en directe omgeving) komen wij graag de trilplaat brengen en ophalen. Reken dan wel op een kleine meerprijs bij de verhuur.

De levering staat als extra optie in ons reserveringsformulier.

Koelewijn Bestratingen regelt transport machines

Trilplaat huren

Koelewijn Bestratingen B.V. Al meer dan 25 jaar een begrip in de stratenmakers-wereld. Sinds 2018 bieden wij onze machines ook te huur aan. Zo kunt u inderdaad bij ons een trilplaat huren voor uw project. Groot of klein.

Uiteraard worden de machines regelmatig compleet gekeurd en zijn ze voorzien van de benodigde veiligheidseisen. Voordat de trilplaat wordt verhuurd wordt hij altijd gecontroleerd. Mocht er tijdens een verhuur periode toch iets mankeren aan de trilplaat, dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor u op.

Project huur mogelijk

Wilt u trilplaat huren voor een langere periode dan een aantal dagen of weken? U kunt bij Koelewijn Bestratingen B.V. ook huren voor een langere tijd. Zo kunt u de trilplaat huren voor bijvoorbeeld uw gehele project.

Andere machines

Andere stratenmakers machines huren? Dat kan bij Koelewijn Bestratingen B.V. Huur bij ons uw Knikmops, Giant, minigraver of trilplaat. Op onze machine verhuur pagina treft u een complete lijst van alle machines. Uiteraard verhuren wij ook alle mogelijke hulpstukken. Deze kunt u aanvragen bij het reserveringsformulier.