Bedrijfsopleiding
Vakman Grond-, Weg- en Waterbouw

In samenwerking met Van Huizen en Hoornbeeck

Bedrijfsschool

Wij gaan per 1 september 2024 starten met een bedrijfsopleiding voor Vakman Grond-, Weg- en Waterbouw. De opleiding is gespecialiseerd in groen- grond en straatwerk. In de 2-jarige opleiding worden studenten opgeleid voor werken in de groenvoorziening en infrastructuur.

Het is een samenwerking tussen Koelewijn Bestratingen, Van Huizen Groenvoorziening en het Hoornbeeck College. Deze samenwerking resulteert in een Hoornbeeck mbo-diploma niveau 2 of 3.

Groenvoorziening en infrastructuur: Bij Koelewijn en Van Huizen hebben we een mooi vak! Met de bedrijfsopleiding willen wij studenten opleiden voor werken in de groenvoorziening, grondwerk, weg- en waterbouw. De studenten gaan 4 dagen per week bij Van Huizen of Koelewijn werken en daarnaast 1 dag per week naar school. De opleiding wordt gegeven op de geheel vernieuwde locatie van Van Huizen in Barendrecht. Je gaat dus op ons bedrijf naar school samen met je collega’s. Samen werken en samen leren met je schoolvrienden, wat is er leuker?

Inhoud bedrijfsopleiding

Binnen de opleiding krijg je verplichte vakken zoals Nederlands, Burgerschap etc. Daarnaast volg je vakspecifieke vakken. Deze zijn gericht op je dagelijkse werk en gespecialiseerd richting groen-, grond- en straatwerk. Aan het eind van de opleiding kun je fulltime aan de slag bij Van Huizen of Koelewijn. Doorgroei is daarbij zeker mogelijk!

Kortom

  • 4 dagen werken bij Koelewijn of Van Huizen
  • 1 dag theorie op een geheel vernieuwde locatie
  • Werken met je schoolvrienden
  • Baangarantie als voorman of dergelijke functie
  • Mogelijkheid tot behalen van trekker rijbewijs

Meer informatie

Kom langs bij onze stand op de open avonden bij diverse scholen Wij staan op de volgende open avonden:

  • 24 oktober 2023; De Swaef Beroepencollege Rotterdam
  • 15 november 2023; Hoornbeek College Rotterdam
  • 25 januari 2024; Hoornbeek College Gouda

Wil je een dag meelopen? Dat kan! Bel Harm op 06 – 24 26 25 91 om dit in te plannen.

‘Bij Koelewijn werken we altijd aan mooie projecten. Dat doe ik met gezellige collega’s en heerlijk in de buitenlucht!’

Willem Koelewijn

Hoe kan je je aanmelden?

Wil jij je aanmelden als student voor de bedrijfsopleiding? Wat leuk! We willen je vragen om je gegevens achter te laten. Wij nemen contact met je op!

Aanhef(Vereist)

Wil je meer weten over de bedrijfsopleiding? Mail dan naar bedrijfsschool@koelewijnbestratingen.nl of bel naar Harm op 06 – 24 26 25 91.

De bedrijfsopleiding is ontstaan uit een samenwerking tussen Van Huizen Groenvoorziening, het Hoornbeeck College en Koelewijn Bestratingen.