Stratenmaker
voor particulieren

Stratenmaker voor particulieren

Een tuin in laten bestraten? Dan zit u hier goed. Wij bestraten uw voortuin, achtertuin en meer. Ons werkgebied rijkt voor particulieren van Dordrecht tot Den Haag en van Hoek van Holland tot Gouda. Voor particulieren doen wij de aanleg van straatwerk voor tuinen. Wij zijn geen hoveniersbedrijf, maar het straatwerk voor uw tuin kunt u prima uit handen geven bij ons. Een lijst van ons werkgebied treft u verderop op deze pagina aan.

Met meer dan 25 jaar ervaring, ruim 100 medewerkers en het beste materieel maken wij graag ook uw straatwerk in orde. Vraag direct en geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Of het nu gaat om uw voortuin, achtertuin of achterpad, wij kunnen u helpen. Graag komen uw project bekijken, opnemen en een offerte voor uw tuinbestrating afgeven. U zult zien dat wij een goede prijs voor een zekere kwaliteit kunnen neerleggen.

Doorgaans realiseren wij supersnel en kunnen wij snel schakelen.

De bestrating kunt u zelf, vooraf laten bezorgen. Zand kunnen wij eventueel wel voor u regelen, alhoewel de eerlijkheid gebied te vermelden dat dit zelf regelen waarschijnlijk goedkoper is.

Het resultaat, daar doet u het voor

Straatwerk leggen is een vrij intensieve klus. Vaak doen tuinbezitters dit zelf, of hebben ze nog een handige oom die dit kan. Echter is het professioneel laten leggen van tuinbestrating iets wat op de lange termijn beter uitpakt.

Doordat wij gebruik maken van de beste machines, materieel en personeel ligt het straatwerk er na oplevering super netjes bij. Precies zoals het hoort. En daar heeft u lang plezier van. Zo wordt de zomer nog mooier!

Niet tevreden met het resultaat (alhoewel dat bijna onmogelijk is), laat het ons weten. Wij staan voor u klaar.

Werkgebied

Voor particulieren hebben wij een kleiner werkgebied. Echter is dit nog steeds vrij groot. De plaatsen waar wij tuinbestrating voor pariculieren uitvoeren zijn:

Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda, Schoonhoven, Alphen aan den Rijn Zevenhuizen, Utrecht, Bleiswijk, Berschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Delft, Zoetermeer, Den Haag, Naaldwijk, Maasland, Westland, Schiedam, Vlaardingen, Rozenburg, Hoek van Holland, Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Barendrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Dordrecht.

Heeft u werk buiten dit werkgebied? Vraag dan toch gerust een offerte aan. Waarschijnlijk kunnen wij u toch helpen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden voor uw tuinbestrating? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag komt onze calculator of uitvoerder het tuinproject bekijken en een gedegen advies op maat afgeven.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan ook. Klik dan hier.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 25 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

Persoonlijke aandacht

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken. Wij laten de voordelen zien en geven een impressie van hoe ook uw project machinaal bestraat kan worden.

Offerte nodig?

Offerte nodig?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.
Wij komen graag het project opnemen en advies uitbrengen over de uitvoer.

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.
Wij komen graag het project opnemen en advies uitbrengen over de uitvoer.

Kantoor

Gemzenstraat 18
2901 BL
Capelle aan den IJssel

E-mail: info@koelewijnbestratingen.nl
Telefoon: 010 442 57 18

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00
Zaterdag: op aanvraag
Zondag: gesloten

© 2019 Koelewijn Bestratingen      Disclaimer      Privacy Policy

© 2019 Koelewijn Bestratingen

Disclaimer

Privacy Policy

Website door De Zakelijke Website

Website door De Zakelijke Website