Stratenmaker
voor scholen

Straatwerk voor schoolpleinen

Al vele jaren realiseert Koelewijn Bestratingen B.V. renovaties, aanleg en onderhoud voor schoolpleinen. Meestal worden deze projecten in schoolvakanties gerealiseerd om de meeste overlast te voorkomen.

Omdat wij veel ervaring hebben het straatwerk voor schoolpleinen vinden steeds meer opdrachtgevers ons. Onder aan deze pagina treft u enkele voorbeeldprojecten bekijken die wij de afgelopen periode gerealiseerd hebben.

Schoolplein aanleggen en onderhouden

Wij realiseren graag ook de aanleg van uw schoolplein. Vraag daar gerust een offerte op maat voor aan. Onze uitvoerder komt graag uw schoolplein bekijken, opmeten en al uw eventuele vragen beantwoorden.

Om het schoolplein het gehele jaar er netjes bij te hebben liggen kunnen wij ook (planmatig) onderhoud uitvoeren. Zo ligt het schoolplein er het hele jaar goed bij.

Ons personeel wordt goed geïnstrueerd en geselecteerd om dergelijke klussen aan te pakken. Koelewijn Bestratingen B.V. een VCA** certificering en een NEN-EN-ISO 9001 certificaat. Daarnaast voeren wij zoveel mogelijk werkzaamheden machinaal uit.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker voor scholen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor scholen. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.