Over ons

Koelewijn Bestratingen B.V.

Al sinds 1992 voert Koelewijn Bestratingen B.V. straatwerk projecten uit. Met meer dan 100 stratenmakers en oppermannen realiseren wij dagelijks vele mooie en grote straatwerk projecten.

Omdat wij werken met kleine koppels (2 man), die we kunnen samenvoegen tot een grote groep stratenmaker, oppermannen en machinisten, kunnen wij elk project aan. Wij zijn gespecialiseerd in grote projecten zoals schoolpleinen, straatwerk voor gemeenten en in straatwerk voor de chemische sector en bedrijven.

Ook het grondwerk kunnen wij voor onze klanten uit handen nemen. Dit doen wij vaak in samenwerking met onze dochteronderneming P. Groeneveld Grond Weg en Waterbouw.

De kracht van het bedrijf ligt in de flexibele en vakkundige manier van werken. Door de inzet van goed opgeleid personeel en het juiste materieel wordt de veiligheid en kwaliteit gewaarborgd. Wij zijn daarom ook VCA** en NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd.

Werkzaamheden

Onze opdrachtgevers zijn aannemers, bedrijven, gemeenten en VVE verenigingen. Voor deze opdrachtgevers voeren wij allerhande straatwerk uit. Denk hierbij aan schoolpleinrenovaties, de aanleg ven bedrijventerreinen, onderhoud voor gemeenten en bedrijven.

Werkgebied

Doorgaans werken wij in een ruime straal om ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel heen. Dit betekend dat wij werk aannemen op de 2e Maasvlakte tot in Den Haag en bijvoorbeeld Dordrecht of de Krimpenerwaard.

Bent u op zoek naar een professionele stratenmaker die uw project aan kan? Dan willen wij u graag van dienst zijn. Direct een offerte aanvragen of direct contact met ons opnemen? Wij helpen graag.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 25 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

Persoonlijke aandacht

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Wij helpen u graag verder.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Kantoor

Gemzenstraat 18
2901 BL
Capelle aan den IJssel

E-mail: info@koelewijnbestratingen.nl
Telefoon: 010 442 57 18

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00
Zaterdag: op aanvraag
Zondag: gesloten

© 2019 Koelewijn Bestratingen      Disclaimer      Privacy Policy

© 2019 Koelewijn Bestratingen

Disclaimer

Privacy Policy

Website door De Zakelijke Website

Website door De Zakelijke Website