Stratenmaker
voor bedrijvenStraatwerk voor bedrijven

Koelewijn Bestratingen B.V. werkt veelal voor bedrijven. Dit zijn diverse bedrijven uit bijvoorbeeld de chemie sector en de industrie. Natuurlijk werken wij ook voor kleinere bedrijven en leggen wij bedrijventerreinen aan.

Voorbeelden van projecten die wij voor bedrijven uitvoeren zijn onder andere het aanpassen van parkeerterreinen, het ophogen van het straatwerk en het leggen van stelconplaten.

Aannemer? Schakel ons in als onderaannemer.

Heeft u een project aan te nemen of is een project al aangenomen? Vraag dan gerust een prijs bij ons op voor bijvoorbeeld het bestraten van het project. Wij staan u graag bij met goed materiaal en goede medewerkers die veilig, snel en goed werk opleveren.

Doorgaans werken wij in een ruime straal om ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel heen. Dit betekend dat wij werk aannemen op de 2e Maasvlakte tot in Den Haag en bijvoorbeeld Dordrecht of de Krimpenerwaard.

Kunnen wij u helpen?

Wat kunnen wij voor u doen? Denk aan alle werkzaamheden op het gebied van bestratingen, ophogen en renoveren. Daarnaast verhuren wij koppels en machines.

Op zoek naar een professionele stratenmaker die elk project aan kan? Dan willen wij u graag van dienst zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op. Een uitvoerder of calculator komt graag even bij u langs om uw project te bespreken en u eventueel te voorzien van tips en informatie.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 25 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

Persoonlijke aandacht

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Wij helpen u graag verder.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Kantoor

Gemzenstraat 18
2901 BL
Capelle aan den IJssel

E-mail: info@koelewijnbestratingen.nl
Telefoon: 010 442 57 18

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00
Zaterdag: op aanvraag
Zondag: gesloten

© 2019 Koelewijn Bestratingen      Disclaimer      Privacy Policy

© 2019 Koelewijn Bestratingen

Disclaimer

Privacy Policy

Website door De Zakelijke Website

Website door De Zakelijke Website