Straatwerk Krimpen aan den IJssel

Op zoek naar straatwerk Krimpen aan den IJssel?

Als stratenmaker met meer als 25 jaar ervaring en VCA** veiligheid hoog in het vaandel bieden wij voor zowel bedrijven als scholen en gemeenten professioneel en goed straatwerk.

Koelewijn Bestratingen B.V. komt uit Capelle aan den IJssel, maar realiseert al sinds de start van ons bedrijf (ruim 25 jaar geleden) elk jaar veel straatwerk in Krimpen aan den IJssel en omgeving. Zo hebben wij recent een mooi project bij de Zaag (Krimpen aan de Lek, 2015) mogen opleveren.

Sinds enkele jaren voeren wij ook het onderhoud aan het straatwerk voor de gemeente Krimpen aan den IJssel uit.

Straatwerk in en rond Krimpen aan den IJssel

Ook in Krimpen realiseren wij veel straatwerk. Dit doen we voor bedrijven, de gemeente, scholen en VVE verenigingen. Wij realiseren onze straatwerk projecten met professioneel materiaal en personeel dat VCA gecertificeerd is. Onze jarenlange ervaring in het straatwerk maakt ons tot een betrouwbare, goede en persoonlijke stratenmaker Krimpen aan den IJssel.

Naast bestratingen in Krimpen aan den IJssel voor bedrijven, de gemeente, realiseert Koelewijn Bestratingen B.V. veel straatwerk voor scholen. De aanleg van een schoolplein is daar een goed voorbeeld van. Hiervoor werken wij samen met vooraf geselecteerde leveranciers en partners.

Het herstraten van uw achterpad (al dan niet via een VVE) kan bijvoorbeeld ook door ons opgepakt worden.

Meer informatie over ons

Zoekt u een goede stratenmaker voor uw project in Krimpen aan den IJssel? Dan zijn wij uw partner. Onze ruime ervaring, professionele aanpak en goede prijzen buigen wij om in uw voordeel. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Een uitvoerder of werkvoorbereider komt graag even kijken bij uw project. Hij kan u direct voorzien van goede informatie en tips.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk Krimpen aan den IJssel laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk Krimpen aan den IJssel. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.