Stratenmaker
voor gemeenten

Onderhoudswerkzaamheden voor gemeenten

Met meer dan 100 stratenmakers en oppermannen realiseert Koelewijn Bestratingen B.V. dagelijks vele straatwerk projecten. Dit doen wij ook voor gemeenten. Voor gemeenten voeren wij diverse werkzaamheden uit op het gebied van planmatig onderhoud, straatwerk renovaties en eenmalige projecten.

Voor onder andere de gemeente Krimpen aan den IJssel, Rotterdam en Gouda hebben wij diverse projecten mogen realiseren. Voor Krimpen aan den IJssel voeren wij structureel het straatwerk onderhoud uit.

Voor gemeenten is het hebben van een vaste onderhoudspartner op het gebied van bestratingen en straatwerk erg belangrijk.

Veilig en milieuvriendelijk werken

Veilig en milieuvriendelijk werken staan bij Koelewijn Bestratingen B.V. voorop. Koelewijn Bestratingen B.V. een VCA** certificering en een NEN-EN-ISO 9001 certificaat.

Kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar een professionele stratenmaker die elk gemeentelijk project aan kan? Dan willen wij u graag van dienst zijn. U kunt een offerte aanvragen of direct contact met ons opnemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker voor gemeenten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor gemeenten. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.