Stratenmaker Capelle aan den IJssel

Stratenmaker Capelle aan den IJssel.

Koelewijn Bestratingen B.V. is de stratenmaker uit Capelle aan den IJssel. Naast de grootste stratenmakers van Capelle aan den IJssel zijn wij ook één van de oudste stratenmakers bedrijven van Capelle aan den IJssel.

Al jaren werken wij voor bedrijven, scholen en de overheid in Capelle aan den IJssel. Koelewijn Bestratingen B.V. is graag uw partner voor elk project.

Naast stratenmaker Capelle aan den IJssel verzorgen wij al vele jaren straatwerk, huisaansluitingen en verhuur van Knikmops en personeel. Elke dag weer staan 100 stratenmakers en oppermannen klaar om vele projecten te realiseren.

Voorbeeld projecten

Op onze projecten pagina kunt u zien dat wij vele soorten projecten in de omgeving van Capelle aan den IJssel realiseren. Wij geven u graag een korte lijst met voorbeeld projecten:

  • De realisatie van straatwerk voor bedrijven.
  • Het ophogen van een woonwijk voor gemeenten.
  • De renovatie van een schoolplein.
  • Het bestraten van een brandgang.
  • Het aanleggen van een terminal op de Maasvlakte.

U ziet het, wij voeren vele soorten projecten uit. Misschien binnenkort ook uw project?

Ergonomisch straten

Natuurlijk werken wij zo ergonomisch mogelijk. Bij Koelewijn Bestratingen B.V. bent u gegarandeerd van machinaal straatwerk, mits mogelijk. Zo gebruiken wij zo veel mogelijk onze kranen, knikmops en onze eigen Tiger Stone.

Machinaal bestraten

Heeft u een grotere oppervlakte die bestraat dient te worden? Wij hebben alle tools en machines om elk project aan te kunnen. Denk hierbij aan kranen, Knikmops en meer. Inclusief vervoer.

Op zoek naar een stratenmaker Capelle aan den IJssel?

Bent u ook benieuwd wat Koelewijn Bestratingen voor uw project kan betekenen? Vraag ons gerust en vrijblijvend om een passend advies of een offerte op maat.

Onze uitvoerder of calculator komt graag even bij uw project kijken. Hij kan dan direct een inschatting maken van het werk en de benodigde materialen en personeel.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Vragen over straten maken? Wij beantwoorden ze graag.

Als stratenmaker Capelle aan den IJssel kunt u ons inschakelen voor onder andere de volgende zaken: voortuin bestrating, achtertuin bestrating, gangpad bestrating, terrein bestrating of terminal bestrating. Met 25 jaar ervaring durven wij te zeggen dat wij elk project aan kunnen.

Doorgaans kunnen wij erg snel schakelen. Zeker als wij snel nodig zijn doen wij er alles aan om bij u als stratenmaker Capelle aan den IJssel snel van start te kunnen gaan.

Natuurlijk leggen wij straatwerk aan in Capelle aan den IJssel. Maar ons werkgebied is veel breder. Wij werken in heel Zuid-Holland en daarbuiten.

Een prijs bepalen voor straatwerk in Capelle aan den IJssel vooraf is erg lastig. Doorgaans komen wij graag langs om het werk op te nemen en daarna een prijs af te geven. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.