Straatwerk Maasvlakte

Ervaring met Straatwerk Maasvlakte

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief als stratenmaker op onder andere de Maasvlakte,in Pernis, Hoogvliet en als stratenmaker Spijkenisse. Onze ervaring maakt ons een betrouwbare en professionele stratenmaker met goed personeel en een professionele aanpak. Wij zijn daarom ook veel op de Maasvlakte actief.

Projecten als de APM, Shell en Q8 mogen wij tot onze referentieprojecten rekenen. Maar ook minder grote projecten (meestal in de regio Maasvlakte) realiseren wij.

Veilig straatwerk realiseren

Op en rond de terminals op de Maasvlakte wordt scherp gelet op de veiligheid. Ook door Koelewijn Bestratingen B.V. Als stratenmaker van de Maasvlakte en omgeving letten wij er op dat ons personeel en onze onderaannemers werken volgens de regels van de VCA.

Daarnaast leggen wij zo veel mogelijk straatwerk zo ergonomisch mogelijk. Door slim gebruik te maken van machinaal straatwerk met onze kranen, knikmops en zelfs onze eigen Tiger Stone machines.

Uw straatwerk Maasvlakte professioneel aangepakt?

Voor grote projecten kunt u vertrouwen op Koelewijn Bestratingen B.V. Deze realiseren we al meer dan 25 jaar. Dit doen we bijvoorbeeld op de Maasvlakte als stratenmaker, of in Pernis, Hoogvliet of Spijkenisse.

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw project. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk Maasvlakte laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk Maasvlakte. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.