Stratenmaker Dordrecht

Stratenmaker Dordrecht

In Dordrecht is Koelewijn Bestratingen B.V. veel actief als stratenmaker. Ook hier realiseren wij onder andere de aanleg van bedrijventerreinen, de aanleg van schoolpleinen, het onderhoud aan wegen en stoepen voor gemeenten en leggen wij parkeerterreinen aan.

Onze opdrachtgevers zijn dan ook zeer divers en wij durven te stellen dat uw stratenmaker Dordrecht elk project aan kan.

Voorbeeld projecten

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het realiseren van grote straatwerk projecten voor bedrijven en gemeenten. Enkele voorbeelden daarvan treft u op onze projecten pagina.

Andere stratenmaker werkzaamheden die wij in Dordrecht uit kunnen voeren zijn bijvoorbeeld:

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie.
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten.
  • Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating.
  • Vernieuwen en ophogen van huisaansluitingen.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Dordrecht voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Rotterdam, Zwijndrecht en de Barendrecht.

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Een stratenmaker Dordrecht inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte op maat aan.

Liever eerst even persoonlijk contact om uw vraag te stellen? Dan kan. Neem dan contact met ons op. Onze uitvoerder of calculator komt graag even uw project opnemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in Dordrecht laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen in Dordrecht. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.