Straatwerk Zoetermeer

Straatwerk Zoetermeer?

Koelewijn Bestratingen B.V. is de stratenmaker van Zoetermeer en omgeving. Met ruim 25 jaar ervaring, goed personeel en professioneel materiaal kunnen wij elk straatwerk project aan.

Onze ruime ervaring hebben we ook mogen toepassen op mooie straatwerk projecten in Zoetermeer en omgeving. Zo realiseren wij straatwerk voor bedrijventerreinen, schoolpleinen en doen wij het onderhoud voor gemeenten. U kunt op onze homepage vinden wat wij nog meer voor diensten leveren, denk hierbij ook aan straatwerk van terminals, schoolpleinen en achterpaden voor VVE’s.

Wij realiseren dagelijks weer nieuwe projecten voor bedrijven, gemeenten, scholen en VVE’s. Dit doen we altijd met de VCA regels in ons achterhoofd en veel motivatie.

Onze werkwijze voor straatwerk Zoetermeer

Wij houden van persoonlijk contact en een duidelijke aanpak. Vooraf spreken wij uw project grondig door. Mocht het nodig zijn regelen wij het materiaal, de nieuwe bestrating en bijvoorbeeld ophoogzand. Tijdens het project zal een vast stratenmakerskoppel(s) uw project realiseren die weten wat zij doen en de benodigde ervaring en kennis hebben.

Waarom kiezen voor Koelewijn?

Wanneer u kiest voor Koelewijn Bestratingen B.V. kiest u voor een betrouwbare stratenmaker die al uw straatwerk Zoetermeer en omgeving aan kan. Wij zijn één van de grootste stratenmakers van Zuid Holland maar kunnen door onze afzonderlijk koppels ook minder grote projecten realiseren op een professionele manier.

Contact met ons opnemen

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen doen? Wij ook. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Of vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan.

Liever eerst even een uitvoerder of calculator die uw project komt bekijken? Vraag hier dan gerust om. Wij komen graag even langs.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk Zoetermeer laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk Zoetermeer. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.