Bedrijventerrein laten bestraten

Bedrijventerrein laten bestraten

Koelewijn Bestratingen B.V. werk veel voor bedrijven die hun bedrijventerrein laten bestraten. Zo realiseerden wij grote projecten op de nieuwe APM Terminal op de 2e Maasvlakte. Maar ook kleinere projecten als herbestrating van het terrein van de IJsselwerf in Capelle aan den IJssel hebben wij gerealiseerd.

Tijdens de grondige voorbereiding wordt veel aandacht gegeven aan planning, veiligheid, materiaal, inzet van personeel en al dan niet machinaal bestraten van bedrijventerreinen.

Bij de uitvoering blijven voor Koelewijn Bestratingen B.V. vele aspecten belangrijk. Denk hierbij aan:

  • Veiligheid staat altijd voorop
  • Orde en netjes werken
  • Wij werken alleen met ervaren personeel
  • Goed materieel
  • Een perfecte oplevering, op tijd

Na de oplevering wordt een afgerond project met de opdrachtgever besproken en desnoods geëvalueerd.

Uw bedrijventerrein ophogen

Naast uw bedrijventerreinen laten bestraten door Koelewijn Bestratingen B.V., richten wij ons ook op het ophogen van bedrijventerreinen.

Een groot deel van Nederland is gebouwd op grond wat de neiging heeft te zakken. Aangezien huizen en bedrijven worden onderheid, en grond niet, zakt dit ten opzichte van elkaar. Zodoende wil het weleens gebeuren dat een bedrijventerrein nodig moet worden opgehoogd.

Op het moment dat een bedrijventerrein opgehoogd moet worden bestaat er altijd de keuze dit in één keer te doen, of in fases. Als er wordt gekozen om het terrein in één keer te verhogen dan is het project sneller gerealiseerd. Voorwaarde is wel dat het terrein niet gebruikt kan worden zolang het project niet opgeleverd is.

Vaak wordt gekozen het terrein in fases te verhogen, om zo de bedrijfsvoering niet op te houden.

Koelewijn Bestratingen B.V. realiseert op beide manieren de ophoging van bedrijventerreinen. Graag geven wij u een passend advies waar aspecten als bedrijfsvoering, continuïteit en resultaat worden meegenomen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Koelewijn Bestratingen B.V. is graag de betrouwbare en uiterst professionele partner op het gebied van bestratingen. U kunt door ons uw bedrijventerrein laten bestraten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Gebruik ons contactformulier of bel met 010 – 442 57 18 voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.