Bestrating Gouda

Bestrating Gouda

Koelewijn Bestratingen B.V. is de stratenmaker voor Gouda en omstreken! Al meer dan 25 jaren realiseren wij, voor scholen, gemeenten en bedrijven, mooie straatwerk projecten. Dit doen wij ook in Gouda en omstreken.

Als stratenmaker van Gouda hebben wij de afgelopen jaren diverse straatwerk projecten mogen realiseren in de gemeente Gouda. Zo hebben wij de herinrichting van de gehele Sophiastraat gerealiseerd.

In de Sophiastraat en omgeving is het rioolstelsel aangepast aan de nieuwe wettelijke eisen. Omdat de straten hiervoor opengebroken moesten worden, vervingen de nutsbedrijven tegelijkertijd ook hun kabels en leidingen. De wijk kreeg daarna nieuwe bestrating en openbare verlichting. Eind 2013 zijn hier alle werkzaamheden afgerond. De hoofdaannemer van dit grote project was Ballast Nedam. Wij waren onderaannemer en verantwoordelijk voor de herbestrating van het gehele project.

Dit is zomaar een voorbeeld van onze bestrating Gouda. Wilt u meer informatie over projecten die wij in Gouda gerealiseerd hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij zoal gerealiseerd hebben en wat wij eventueel voor u kunnen doen aan bestrating Gouda. U kunt natuurlijk ook onze projecten kijken.

Uw stratenmaker van Gouda

Ook voor bijvoorbeeld het aanleggen van schoolpleinen kunt u bij ons terecht. Wij werken voor bedrijven, scholen en VVE’s. Wij doen bestratingen van bedrijventerreinen, straatwerk van schoolpleinen en ook realiseren straatwerk voor de gemeente.

Onze stratenmakers werken in teams van twee personen (koppels) maar het aantal koppels per project schaalt mee met uw project. Zo halen we elke deadline en realiseren wij elk project netjes op tijd. Dit doen we volgens de VCA regels en houden wij rekening met het milieu.

Om onze stratenmakers zo ergonomisch mogelijk te kunnen laten werken hebben wij ook de optie tot inzet van onze eigen Tiger-Stone machines.

Naast onze bestrating Gouda werkzaamheden, voeren wij als stratenmaker Gouda onze werkzaamheden ook in bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag, en Zoetermeer uit.

Contact met ons opnemen

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen doen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk ook op werkdagen bellen op 010 – 442 57 18.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.