Straatwerk Rotterdam

Straatwerk Rotterdam

Straatwerk Rotterdam regelen? Elke werkdag gaan weer meer dan 100 stratenmakers en oppermannen aan het werk om mooie en professionele straatwerk projecten in Rotterdam te realiseren. Met de juiste kennis en ervaring (wij bestaan meer dan 25 jaar) bieden wij onze klanten goed straatwerk Rotterdam.

Wij hebben in Rotterdam al diverse bestratingsprojecten mogen realiseren. Enkele voorbeelden:

  • Herbestrating Goudsesingel Rotterdam
  • Bestrating Blijdorp
  • Realisatie APM terminal Maasvlakte

Stratenmaker Rotterdam en omgeving

Wij realiseren ons straatwerk Rotterdam voor gemeenten, bedrijven, scholen en VVE’s. Voor bedrijven realiseren wij bijvoorbeeld bedrijventerreinen en binnenplaatsen en voor scholen doen wij veel herinrichting en aanleg van schoolpleinen. Brandgangen (al dan niet onder het beheer van een VVE vereniging) kunnen ook door ons opgehoogd of herbestraat worden.

Ons personeel werkt volgens de VCA veiligheidsregels en wij houden zo veel mogelijk rekening met het milieu. Bent u op zoek naar een professionele stratenmaker Rotterdam? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag verder.

Ergonomisch bestraten

Zo snel het werk het toelaat bestraten wij machinaal. Dat doen wij met onze kranen, knikmops en Tiger Stone machines (welke we ook verhuren). Zo houden wij onze stratenmakers gezond en bieden ze een ze ergonomisch mogelijke werkplek.

U zoek waarschijnlijk straatwerk Rotterdam?

Dan bent u bij Koelewijn Bestratingen B.V. aan het juiste adres. Wij realiseren al meer dan 25 jaar straatwerk voor Rotterdam en omgeving. Zo zijn wij één van de grootste stratenmakers-bedrijven van Zuid Holland.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Of bel ons op 010 – 442 57 18 voor snel meer informatie. Uiteraard komt onze uitvoerder of calculator graag uw project opnemen. Dan hebben wij een nog duidelijker beeld van uw straatwerk project in Rotterdam.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk Rotterdam laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk Rotterdam. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.