Bestrating oprit

Bestrating oprit

Van plan om de bestrating oprit uit handen te geven? Wij helpen hier graag bij. Koelewijn Bestratingen B.V. realiseert al ruim 25 jaar straatwerk en oprit bestrating voor particulieren, bedrijven, VVE’s en gemeenten.

Anders dan een hoveniersbedrijf realiseren wij alleen de bestrating van een tuin. Of dat nu de voortuin of achtertuin bestrating is, wij zijn de experts. Dat merkt u aan onze uiterst gemotiveerde medewerkers, ons materiaal dat op orde is en de benodigde certificaten die wij bezitten.

Welke tuinbestratingswerkzaamheden kunnen wij uitvoeren?

Naast de bestrating van een oprit realiseren wij bijvoorbeeld:

  • De aanleg van de bestrating in de voor- of achtertuin
  • De herbestrating van een tuin
  • De aanleg van een terras
  • Het aanleggen van bestrating op verschillende niveaus
  • De bestrating van zakelijke bedrijfstuin
  • Binnen bestrating
  • De aanleg van grotere oppervlakte bestrating

Voor een goed overzicht van projecten verwijzen wij u graag naar onze projecten pagina. Hierbij dient wel gezegd te worden dat op deze pagina vooral de grotere projecten getoond worden. Echter verzorgen wij ook kleinere projecten zoals oprit bestrating.

Het juist bestraten van uw oprit

Wanneer wij een project als de herbestrating van de oprit bestrating aanpakken kijken wij eerst naar de omstandigheden zoals de breedte, lengte, bodem, beplanting in de buurt, huidige status en het huidige materiaal. Hierna komen wij met een plan om de oprit te bestraten zodat onze klant hier lang plezier van gaat hebben.

Hierna gaan we aan de slag, na het uitbreken van de reeds bestaande bestrating gebruiken we onze kennis, tools en ervaring om de juiste ondergrond aan te leggen. Hierbij houden we al rekening met de juiste afvoer van water. Dit kan door middel van kolken (bij een erg brede oprit bestrating) of door het geleidelijk laten afvloeien van het straatwerk.

Project bekijken, offerte of contact?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de bestrating oprit? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Of neem contact met ons op. Wij komen graag vooraf langs om uw oprit te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.