Bestrating in Rotterdam

Bestrating in Rotterdam

Zoekt u een stratenmaker om uw bestrating in Rotterdam uit handen te geven? Dan kunt u bij ons terecht. Koelewijn Bestratingen is dé stratenmaker van Rotterdam en omgeving en realiseert al meer dan 25 jaar bestratingsprojecten.

Met meer dan 100 stratenmakers en oppermannen gaan wij dagelijks de weg op om de bestrating in Rotterdam, Den Haag, Gouda, Dordrecht en vele omliggende gemeenten aan te pakken. Misschien bent u ook wel op zoek naar een goede stratenmaker om uw bestrating in Rotterdam uit te laten voeren? Dan kunt u bij Koelewijn Bestratingen B.V. terecht.

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en hoe u gemakkelijk een offerte of meer informatie op kunt vragen.

Wij realiseren ook graag uw bestrating in Rotterdam

Koelewijn Bestratingen B.V. is al vele jaren actief in het stratenmakers-gilde. Door de vele jaren ervaring met bestrating in Rotterdam en omgeving en de groei van de afgelopen jaren, kunnen wij vele soorten projecten aan. Of het nu gaat om een schoolplein of het inrichten van de APM terminal op de 2e Maasvlakte; wij kunnen elk project aan.

Bij het bestraten (in Rotterdam bijvoorbeeld) is materiaal keuze altijd belangrijk. Niet alleen de juiste bestrating, maar ook bijvoorbeeld het juiste ophoogzand, de juiste machines en natuurlijk het vakmanschap en de juiste certificaten komen hier bij kijken.

Benieuwd wat bestrating kost?

Ben u benieuwd wat het kost om uw bestrating in Rotterdam uit te laten voeren? Vraag dan gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Natuurlijk weet u nog sneller waar u aan toe bent als u belt met 010 – 442 57 18. Wij staan u dan graag te woord en beantwoorden graag al uw vragen.

Gekwalificeerd personeel, vakmanschap en goede en duidelijke communicatie zijn voorbeelden van de meerwaarde die wij als stratenmaker kunnen bieden.

Een stratenmaker in Rotterdam inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw project, groot of minder groot.

Neem gerust contact met ons op als u een vraag voor ons heeft. Wij helpen u graag elke werkdag.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.