Bestratingen Botlek

Bestratingen Botlek

Eén partner voor al uw bestratingen Botlek? Met meer dan 25 jaar ervaring biedt Koelewijn Bestratingen B.V. het juiste straatwerk voor elk project.

Wij voeren straatwerk en bestratingen voor gemeenten, bedrijven, scholen en VVE’s uit. Onze werkzaamheden bestaan vooral uit het bestraten en aanleggen van bedrijventerreinen, schoolpleinen en het onderhoud voor gemeenten. Koelewijn Bestratingen B.V. werkt met VCA basisveiligheid en werkt daardoor zo veilig mogelijk aan bestratingen Botlek.

Op de Botlek werken wij onder andere voor aannemers die werkzaam zijn bij Shell en Q8. Hier voeren wij kleine en grote projecten uit en doen wij veel van het straatwerk onderhoud.

Professionele stratenmaker

Aannemers, scholen en VVE’s zoeken altijd naar een stratenmaker die bij hun past. Deze stratenmaker moet het werk aankunnen, moet professioneel zijn, de juiste machines hebben en goed opgeleid personeel in dienst hebben. Een goede stratenmaker werkt met professioneel en veilig materiaal, levert vakwerk, levert projecten op tijd op en levert een goede service wanneer dit nodig blijkt te zijn.

Wij kunnen u daar bij helpen. Schakel ons in voor uw project.

Onze werkzaamheden

Koelewijn Bestratingen B.V. doet meer dan alleen de realisatie van het straatwerk. Zo doen wij veel huisaansluitingen en verhuren wij Knikmops aan andere stratenmakers. Ook de levering van materiaal nemen wij graag op ons, hierdoor heeft onze klant nog minder aan zijn hoofd en kan hij zich op andere belangrijke taken richten.

Uw bestratingen Botlek laten uitvoeren?

Toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw project. Neem gerust contact met ons op om ook het project te bespreken en een prijsopgave op maat te laten afgeven.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 25 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Projecten

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Herbestrating fietspad voor gemeente

Krimpen aan den IJssel
kleine straatwerk renovaties gemeente

Kleine straatwerk renovaties gemeente

Krimpen aan den IJssel
Aanleg rotonde

Bestrating aanleg rotonde

Overschie
Bestrating in Madurodam (3)

Bestraten in Madurodam

Den Haag
Bestraten met de Tigerstone (2)

Bestraten met de Tigerstone

's Gravenzande
Sierbestrating Rotterdam

Sierbestrating Rotterdam

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.