Bestratingen Dordrecht

Bestratingen Dordrecht

Uw bestratingen Dordrecht regelen? Wij realiseren onder andere de aanleg van bedrijventerreinen, de aanleg van schoolpleinen en het onderhoud van wegen en stoepen.

Onze opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als gemeenten, particulieren, VVE verenigingen en scholen. Uw stratenmaker Dordrecht, Koelewijn Bestratingen B.V. staat klaar en gaat graag aan de slag met uw project.

Grotere projecten

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het realiseren van grote bestratingen voor bedrijven en projecten. Bestratingen realiseren wij vooral voor bedrijven, scholen en de overheid. Daarnaast verplaatsen onze werkzaamheden zich steeds vaker naar de (chemie) industrie. Zo hebben wij de bestrating van de APM terminal in 2014 gerealiseerd.

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie.
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten.
  • Aanleg van bedrijventerrein bestrating.
  • Vernieuwen en ophogen van aansluitingen.

Zoekt u een stratenmaker voor uw bestratingen Dordrecht?

Koelewijn Bestratingen B.V. is graag uw straatwerk partner. Met ruim 25 jaar ervaring realiseren wij elke dag weer vele bestratingsprojecten. Door de inzet van goed opgeleid en ervaren personeel kunt u met een gerust hart uw bestrating aan ons overlaten.

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Dordrecht voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Rotterdam, Zwijndrecht en de Barendrecht.

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Een bestratingen Dordrecht inschakelen?

Toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt graag bij uw project. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Vragen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina.

Wij komen de meeste projecten voordat wij een offerte uitbrengen graag even bekijken. Dan kunt u uw eventuele vragen stellen en kunnen wij een nog betere inschatting van de werkzaamheden doen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in Dordrecht laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen in Dordrecht. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Dordrecht.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.