Bestratingen laten leggen kosten

Bestratingen laten leggen kosten

De bestratingen laten leggen kosten lopen vaak flink uit elkaar. Er zijn een aantal factoren die daar voor zorgen. Op deze pagina laten wij u dat graag zien. U treft hier niet onze prijzen, maar wel waar u rekening mee dient te houden als u de bestrating wilt laten leggen.

Zwart of wit

Zoals u kunt begrijpen zit er een verschil in het ‘zwart of wit’ laten leggen van bestrating. De kosten voor een bedrijf die dit wit doet zijn doorgaans hoger. Zo dient een bedrijf te voldoen aan allerlei regelgeving, dient het belasting af te dragen en heeft het vaak diverse certificaten

Zwart werken mag niet, maar gebeurt helaas, ook in de bestratingen nog steeds. Met alle risico’s van dien. De kosten voor het laten leggen van de bestrating zullen dan wel lager zijn.

Lokale stratenmaker

Een stratenmaker kiezen die uit uw regio komt is vaak goedkoper als een stratenmaker die eerst een uur in de auto moet zitten om bij uw tuin of project te komen. Vaak wordt reistijd ook doorberekend aan de klant. Kies daarom een stratenmaker die uw bestratingen komt leggen uit de buurt.

Goedkoop, duurkoop?

Zijn de bestratingen laten leggen kosten dusdanig laag? Wees alert op het fenomeen goedkoop – duurkoop. Op het oog kan bestrating goed gelegd worden, maar pas na de eerste paar flinke plensbuien zal blijken of de goede prijs niet iets té goed was.

Anders dan een hoveniersbedrijf realiseren wij alleen de bestrating van een tuin. Of dat nu uw voortuin of achtertuin bestrating is, wij zijn de experts. Dat merkt u aan onze uiterst gemotiveerde medewerkers, ons materiaal dat op orde is en de  die wij hebben behaald.

Kan hij het wel aan?

Heeft u een groter project dat bestraat moet worden? Check dan ook even of de stratenmaker het project wel aan kan. Het schiet voor u waarschijnlijk niet op als een project vertraging oplevert of dusdanig afgeraffeld wordt om alsnog de deadlines te halen.

Kwaliteit is ook bij het bestratingen laten leggen iets waar niet op bezuinigd zou moeten worden. Althans, dat is ons advies.

Bestratingen laten leggen kosten?

Benieuwd naar de bestratingen laten leggen kosten? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Of neem contact met ons op. Wij komen graag vooraf langs om uw tuin of project te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.