Bestratingen Maasvlakte

Bestratingen Maasvlakte

Bestratingen Maasvlakte; wij hebben 25 jaar ervaring. Met het juiste materiaal, partners en ervaren personeel bieden wij straatwerk en bestratingen Maasvlakte aan. Zo hebben wij reeds diverse projecten op de Maasvlakte op mogen leveren.

Naast het straatwerk van grote projecten, zoals terminals, leveren wij ook straatwerk als de aanleg van schoolpleinen. Deze werkzaamheden bieden wij vooral aan aan gemeenten, particulieren, scholen, instellingen, bedrijven (aanleg bedrijventerreinen) en VVE’s.

Naast onze vele jaren ervaring werken wij ook volgens de VCA regels. Onze stratenmakers werken daarnaast zo veilig en milieuvriendelijke mogelijk.

Enkele werkzaamheden op de Maasvlakte

Op de Maasvlakte hebben wij de afgelopen jaren diverse bestratingen mogen uitvoeren. Na in 2015 de APM terminal te hebben opgeleverd, hebben wij diverse terminals mogen voorzien van bestratingen.

Op onze pagina met onze gerealiseerde projecten vindt u meerdere reeds opgeleverde projecten.

Om zo ergonomisch mogelijk te werk te gaan hebben wij ook de beschikbaarheid van onze eigen Tiger Stone machines.

Zoekt u bestratingen Maasvlakte?

Koelewijn Bestratingen B.V. realiseert al sinds de aanleg van de Maasvlakte vele straatwerk projecten op de Maasvlakte en helpt ook u graag aan goed straatwerk.

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen helpt u graag bij uw project, groot of minder groot.

Vraag gerust een offerte op maat aan, of neem contact met ons op als u vragen heeft of een afspraak wilt maken met onze calculator of uitvoerder. Hij komt graag het project opnemen en een goede prijs afgeven.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in Maasvlakte laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen op de Maasvlakte. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.