Bestratingen Rotterdam

Bestratingen Rotterdam

Bestratingen Rotterdam laten uitvoeren? Koelewijn Bestratingen B.V. is  zeer actief als het gaat om straatwerk en bestratingsprojecten. Zo leveren wij dagelijks weer mooie bestratingen Rotterdam op.

Wij werken met meer dan 100 stratenmakers en oppermannen voor bedrijven, particulieren, gemeenten, instellingen, VVE’s en scholen.

Voorbeeld bestrating projecten Rotterdam

De afgelopen jaren hebben wij veel projecten op mogen leveren en hebben wij mooi straatwerk geleverd. Zo zijn wij werkzaam geweest in Diergaarde Blijdorp (2014), hebben wij diverse schoolpleinen bestraat en hebben wij grote straatwerk projecten op de Maasvlakte mogen realiseren.

Steeds meer bedrijven en gemeenten weten de weg naar ons te vinden. Wij zijn trots op elk straatwerk project dat wij realiseren en plaatsen regelmatig foto’s en projecten op onze website. Bekijk daarom gerust wat vaker op onze website en hou onze projecten in de gaten.

Uw bestratingen Rotterdam laten uitvoeren?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen B.V. helpt u graag bij uw project.

Vraag gemakkelijk en snel een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Wij komen graag het werk van te voren bekijken. Liever eerst even persoonlijk contact? Bekijk dan onze contactgegevens op onze contactpagina.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw bestrating in Rotterdam laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw bestratingen in Rotterdam. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Rotterdam heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.