Hoe kies ik een goede stratenmaker?

Hoe kies ik een goede stratenmaker?

Zodra je in Google de zoekterm: stratenmaker {woonplaats} intypt wordt je bedolven onder het aanbod aan stratenmakers. En niet alleen online, maar binnen een vriendengroep kent iemand altijd wel een stratenmaker. Maar hoe kies je nu uit al dat aanbod een goede stratenmaker?

Op deze pagina vertellen wij graag hoe je hieruit een keuze kunt maken. Natuurlijk zijn wij zelf ook een stratenmaker, maar toch, wij hebben geprobeerd om de tips en de adviezen die wij hier geven zo onafhankelijk mogelijk te geven.

Heeft u zelf nog iets toe te voegen? Aarzel dan niet om uw tips voor de keuze van de juiste stratenmaker aan ons door te geven. Wij staan uiteraard open voor elke vorm van input dan ook.

Tip 1: kies voor ervaring

Een goede stratenmaker begint niet zomaar. Zonder dat de meeste mensen het weten denkt een stratenmaker vooruit. Hij kijkt waar hij moet beginnen en hoe hij moet beginnen. Hier komt ervaring bij kijken. Stratenmakers die gisteren voor hunzelf zijn begonnen maken beginnersfouten. Stratenmakers die al enkele jaren werkzaam zijn weten doorgaan wat ze doen. En ze weten waarom ze dat doen.

Kies dus een goede, ervaren stratenmaker. Dit ga je zien in het opgeleverde werk.

Tip 2: goedkoop is niet altijd goed

Iedereen weet dat goedkoop niet altijd goed is. Zeker bij straatwerk gaat die regel op. Slecht gelegd straatwerk zie je pas een tijdje later. Nadat de stratenmakers allang weg zijn en er allang betaald is. Verzakt de bestrating na 2 flinke regenbuien? Of ontstaan er plassen op plaatsen waar je die niet wilt hebben? Dan is dat een voorteken.

Maak uw keuze voor de juiste stratenmaker niet alleen op de offerte. Maar kijk ook naar de overige punten die wij hier benoemen. Dat scheelt op de langere termijn zeker geld.

Tip 3: veiligheid voor alles?

Niets is zo vervelend als een incident bij u in de tuin. Natuurlijk, er kan altijd iets gebeuren, maar werken vanuit een veiligheidsoogpunt is iets dat je moet willen. Daarom kiest Koelewijn Bestratingen B.V. ook voor bijna alle mogelijk certificaten die er te halen zijn.

Alleen zo kunnen wij laten zien dat veiligheid voor ons, onze omgeving en het milieu er toe doet. Mocht er onverhoeds toch wat gebeuren dan kunnen onze goed opgeleide stratenmakers handelen. Wel ze fijn om te weten. Ook als je de keuze moet maken voor de juiste stratenmaker voor jouw project.

Tip 4: wit of zwart?

Officieel weet niemand dit, maar onofficieel weet iedereen dit. Stratenmakers werken soms in het weekend. Dat kan dan ‘zwart’ gebeuren. Je ontvangt 9 van de 10 keer geen factuur en dien je contant te betalen.

Dit zwarte werken heeft als voordeel dat dit soms goedkoper is. Of lijkt. Echter mis je hierdoor elke vorm van zekerheid. En nog iets: mocht er iets gebeuren tijdens het werk, dan heb je verschillende instanties wat uit te leggen. Dat is een risico dat u niet zou moeten wille nemen. Wees daar dus van bewust als je een goede stratenmaker kiest.

Tip 5: als anderen het zeggen

Als je van iemand hoort dat een stratenmaker puik werk heeft verricht ben je sneller in staat om die stratenmaker aan te spreken. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor stratenmakers, maar voor vele dienstverleners.

Check daarom altijd even wat referentieprojecten. Heeft de stratenmaker een goed track-record? Dan is dat zeker een reden om deze stratenmaker in te schakelen.

Werken met een goede stratenmaker?

Wij willen je toch graag wijzen op onze diensten:

  • De aanleg van de bestrating in de voor- of achtertuin.
  • De herbestrating van uw tuin.
  • De aanleg van een terras.
  • Het aanleggen van bestrating op verschillende niveau’s.
  • De bestrating van uw bedrijfstuin.
  • Binnenbestrating.
  • De aanleg van grotere oppervlakte bestrating.

Projecten bekijk je op onze projecten pagina. Hierbij dient wel gezegd te worden dat op deze pagina vooral de grotere projecten getoond worden.

Project bekijken, offerte of contact?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Of neem contact met ons op. Wij komen graag vooraf langs om de tuin te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.