Hoe word je stratenmaker

Hoe word je stratenmaker

Wil jij stratenmaker worden? Koelewijn Bestratingen B.V. vertelt je graag wat je allemaal moet weten als je stratenmaker wilt worden. Heb je na het lezen van deze pagina over: hoe wordt je stratenmaker nog vragen? Stel ze gerust.

Stratenmaker worden kan je doen op verschillende manieren. Hieronder hebben wij de 3 meest voorkomende manieren van hoe je stratenmaker kunt worden op een rij gezet.

1. Je groeit er in

Is je vader of je buurman stratenmaker? Dan kan het zomaar zijn dat je tijdens je vakanties of in het weekend met hem gaat klussen. Zo leer je van kind af aan het vak van stratenmaker. Een goede manier om stratenmaker te worden.

2. Stratenmaker bij Soma Harderwijk

Wij werken veel samen met het Soma college in Harderwijk. Hier worden specialisten voor onder andere het straten maken opgeleid. Je gaat op zaterdag naar school en door de weeks werk je bij ons als stratenmaker. Zo wordt je een stratenmaker die gelijk veel ervaring opdoet.

3. BBL opleiding aan het Techniek College Rotterdam

Als je kiest voor bijvoorbeeld de Stratenmaker BBL MBO niveau 3 van het Techniek College Rotterdam, dan ga je direct aan de slag bij een leer-werkbedrijf als Koelewijn Bestratingen B.V. Je werkt dan 3 of 4 dagen per week en je komt één of twee dagen per week naar school.

Bij ons breng je de theorie in de praktijk met behulp van je praktijkopdrachten. Als je je inschrijft voor een BBL opleiding, dan heb je een leerwerkplek nodig vanaf de start van je opleiding. Je moet dus eigenlijk eerst contact met ons opnemen.

Als je bij Koelewijn Bestratingen komt werken/leren, dan bepalen we samen met jou of het Soma of het Techniek College Rotterdam bij je past. Vaak heb je wel een VMBO diploma nodig wil je je stratenmakersdiploma gaan halen.

Wat ga je allemaal leren

Dingen die je gaat

  • De aanleg van de bestrating in de voor- of achtertuin.
  • De herbestrating van uw tuin.
  • De aanleg van een terras.
  • Het aanleggen van bestrating op verschillende niveau’s.
  • De bestrating van uw bedrijfstuin.
  • Binnenbestrating.
  • De aanleg van grotere oppervlakte bestrating.

Voor een goed overzicht van projecten kunt u ook onze projecten pagina bekijken. Hierbij dient wel gezegd te worden dat op deze pagina vooral de grotere projecten getoond worden.

Wil jij stratenmaker worden?

Wil je werken in de mooie branche van stratenmaker? Dan zit je hier goed. Wij zoeken met regelmaat nieuwe stratenmakers, leerling stratenmakers en leerling oppermannen om ons team uit te breiden. Daarnaast hebben wij ook af en toe een functie voor kraanmachinist open staan.

Ook stage lopen of leren en werken is bij ons mogelijk. Wij helpen je graag aan een leuke stage en leer – werk omgeving. Je zal veel kunnen leren en wie weet bieden we je na je stage periode wel een baan aan!

Op deze pagina staat de vacatures die op dit moment open staan. Direct solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier onder de vacature in.

Staat jouw baan hier onder er niet bij? Kom dan op een ander moment even terug. Wij plaatsen hier regelmatig nieuwe vacatures. Of neem contact met ons op.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.