Huisaansluitingen

Huisaansluitingen

Huisaansluitingen regelen? Ons bedrijf is zich in de loop der jaren steeds meer gaan specialiseren in de aanleg van nieuwe, het het vervangen van bestaande huisaansluitingen.

Als er bijvoorbeeld een riool vervangen wordt in een woonwijk of bedrijventerrein, dan kunnen wij vrijblijvend een offerte opmaken. Er komt een uitvoerder of calculator kijken om het project op te nemen en te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Hierna volgt een offerte op maat.

Totale huisaansluitingen

Wat valt er onder huisaansluitingen? Wij kunnen onder andere uw riool aanleggen, uw hemelwater (regenwater) aansluiten maar natuurlijk ook uw gasleidingen, elektroleidingen en overige leidingwerk aanleggen. Dit laatste doen wij door middel van een extern bedrijf of in samenwerking met onze dochteronderneming Groeneveld GWW.

Geïnteresseerd in onze diensten omtrent huisaansluitingen?

Natuurlijk willen wij graag uw project komen bekijken voordat er een offerte op maat wordt gemaakt. Dat geeft ons een beter beeld van de situatie en voorkomt onverwachte kosten.

Heeft u liever eerst contact? Dat kan ook. U kunt ons bereiken via de contactgegevens welke u kunt vinden op onze contactpagina.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.