Oprit laten bestraten

Oprit laten bestraten

Uw oprit laten bestraten? Wij helpen u hier graag bij. Koelewijn Bestratingen B.V. realiseert al ruim 25 jaar straatwerk en oprit bestrating voor particulieren, bedrijven, VVE’s en gemeenten.

Anders dan een hoveniersbedrijf realiseren wij alleen de bestrating van een tuin. Of dat nu uw oprit laten bestrating is of uw gehele tuin, wij zijn de straatwerk experts. Dat merkt u aan onze uiterst gemotiveerde medewerkers, ons materiaal dat op orde is en de certificaten die wij hebben behaald.

Oprit laten bestraten? Dit doen wij nog meer

Wilt u uw oprit laten bestraten? maar wilt u weten wat wij nog meer kunnen doen? Hier een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden.

  • De aanleg van de bestrating in de voor- of achtertuin.
  • De herbestrating van uw tuin.
  • De aanleg van een terras.
  • Het aanleggen van bestrating op verschillende niveaus.
  • De bestrating van uw bedrijfstuin.
  • Binnen bestrating.
  • De aanleg van grotere oppervlakte bestrating.

Voor een goed overzicht van projecten kunt u ook onze projecten pagina bekijken. Hierbij dient wel gezegd te worden dat op deze pagina vooral de grotere projecten getoond worden.

De oprit laten bestraten. Hoe werk at?

Wanneer wij een project als het herstraten van uw oprit of uw bestrating oprit aanpakken kijken wij eerst naar de omstandigheden zoals de breedte, lengte, bodem, beplanting in de buurt, huidige status en het huidige materiaal. Hierna komen wij met een plan om de oprit perfect te bestraten zodat u hier lang plezier van zult hebben.

Hierna gaan we aan de slag, na het uitbreken van de ‘oude’ bestrating gebruiken we onze kennis en ervaring om de juiste ondergrond aan te leggen. Hierbij houden we al rekening met de juiste afvoer van water. Dit kan door middel van kolken (bij een erg oprit laten bestraten) of door het geleidelijk laten afvloeien van het straatwerk.

Project bekijken, offerte of contact?

Wilt u uw oprit late bestraten? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Of neem contact met ons op. Wij komen graag vooraf langs om uw tuin te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.