Schoolplein renovatie

Schoolplein renovatie

Schoolplein renovatie regelen? Dan zit u hier goed. Koelewijn Bestratingen B.V. is bij uitstek de partij die ingeschakeld wordt om een schoolplein op te hogen, een renovatie van een schoolplein te realiseren of bijvoorbeeld een schoolplein aan te leggen.

Voorbeeldproject: Het schoolplein van het Auris College was toe aan een grondige renovatie, het grasveld moest opnieuw aangelegd worden en er is een nieuw hek geplaatst door ons. Daarnaast hebben wij mooie moderne zitbanken geplaatst. Deze moderne zitbanken (met veel kronkels en bochten) waren qua straatwerk een leuke uitdaging.

Ook uw schoolplein renovatie door ons gerealiseerd?

Bent u ook benieuwd wat Koelewijn Bestratingen B.V. voor uw project kan betekenen? Vraag ons gerust en vrijblijvend om een passend advies, offerte of kennismakingsgesprek. Graag willen wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van straatwerk onderhoud? Misschien voor uw project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Graag komen wij uw klus of project bekijken en een gedegen advies afgeven.

Ons inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen helpt u graag bij uw project, zowel groot als minder groot.

Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte op maat aan. Onze calculator komt graag bij u langs om uw project op te nemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.