Straatwerk Botlek

Straatwerk Botlek

Straatwerk Botlek regelen? Omdat wij veel ervaring als stratenmaker van Botlek en omgeving hebben, kunnen wij elk straatwerk project aan. Door middel van het inzetten van professioneel materiaal en goede stratenmakers realiseren wij vele projecten, groot en klein. Wij mogen vele gemeenten, bedrijven, scholen en VVE’s tot onze (vaste) opdrachtgevers rekenen.

Zo hebben wij grote bestrating projecten op de Botlek mogen realiseren bij bijvoorbeeld de APM terminal (2013 + 2014), Shell en Q8. Delen van de projecten die wij hier gedraaid hebben, hebben wij gerealiseerd als onderaannemer.

Wij realiseren elke dag weer het ophogen straatwerk en straatwerk voor bedrijven. Wij zetten onze ervaring graag in voor uw straatwerk in de Botlek en omgeving.

Veilig werken met bestratingen Botlek

Nog meer dan in andere delen van Zuid Holland is het werken op bijvoorbeeld terminals of bij Shell een risico. Koelewijn Bestratingen werkt met een VCA certificering en ons personeel houdt zich ook aan de VCA regels. Uw straatwerk Botlek wordt dus zo veilig mogelijk uitgevoerd.

Uw straatwerk in Botlek vindt u hier!

Koelewijn Bestratingen B.V. realiseert al meer dan 25 jaar straatwerk. Zo realiseren wij ook bestratingen in de Botlek, Pernis, Spijkenisse en Hoogvliet.

Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte op maat aan. Onze calculator komt graag bij u langs om uw project op te nemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk in de Botlek laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk in de Botlek. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.