Straatwerk Capelle aan den IJssel

Straatwerk Capelle aan den IJssel

Straatwerk Capelle aan den IJssel regelen? Met ruim 25 jaar ervaring, meer dan 100 stratenmakers en oppermannen + professionele straatwerk machines, leveren wij elke dag weer mooi en goed straatwerk. Ons straatwerk Capelle aan den IJssel realiseren wij voor de gemeente, voor bedrijven, scholen en voor VVE’s.

Van het herinrichten van bedrijventerreinen en schoolpleinen, tot het onderhoud voor gemeenten, alles kunnen wij professioneel voor u uit handen nemen.

Geen project is te groot voor Koelewijn Bestratingen B.V. Zo realiseren wij op een zelfde dag een terminal op de Maasvlakte en een bedrijventerrein in Capelle aan den IJssel. Grote projecten bestraten wij machinaal en met de juiste stratenmaker machines. Eventueel zetten wij onze Tiger Stone machines in.

Bent u op zoek naar straatwerk Capelle aan den IJssel?

Koelewijn Bestratingen B.V. is dé stratenmaker uit Capelle aan den IJssel. Wij realiseren ons straatwerk door geheel Zuid Holland en omstreken en zijn één van de grootste stratenmakers uit de regio.

Bent u op zoek naar een goede stratenmaker die elk project aankan? Dan bent u bij ons op het juiste adres. U kunt ons zes dagen per week bereiken om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte op maat aan. Onze calculator komt graag bij u langs om uw project op te nemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk Capelle aan den IJssel laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk in Capelle aan den IJssel. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.