Straatwerk chemie

Straatwerk chemie

Straatwerk chemie laten uitvoeren door Koelewijn Bestratingen B.V.? Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het realiseren van grote bestrating projecten voor onder ander de chemie en de industrie. Dergelijk straatwerk is meer nog dan projecten een project waar veilig en netjes werken voorop staat.

Jarenlange ervaring

Koelewijn Bestratingen B.V. mag al vele jaren lang werkzaamheden uitvoeren voor opdrachtgevers in deze sectoren. Onze vele gedraaide projecten en diverse onderhoudsprojecten in de chemie bewijzen dat. Voor referenties op dit gebied kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij verstrekken deze graag.

Veiligheid voorop

Ons personeel wordt goed geïnstrueerd en geselecteerd om dergelijk projecten aan te pakken. De werknemers die in de industrie werkzaam zijn hebben allemaal een VCA basisveiligheidscertificaat. Tevens heeft Koelewijn Bestratingen B.V. een VCA** certificering en een NEN-EN-ISO 9001 certificering.

Ergonomisch straatwerk

Steeds vaker vragen onze opdrachtgevers terecht om zo veel mogelijk ergonomisch werken. Daartoe hebben wij de beschikking over onze eigen Tiger Stone. Hiermee kan de stratenmaker een groot deel van het werk ergonomisch uitrichten.

Contact opnemen?

Hieronder treft u meer informatie over de chemie en industrie bestratings-mogelijkheden. Tevens kunt u onze recente projecten bekijken.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk chemie laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk chemie. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.