Straatwerk Den Haag

Uw stratenmaker Den Haag

Koelewijn Bestratingen B.V. voert straatwerk werkzaamheden uit voor voor bedrijven, scholen en VVE’s. Wij realiseren bestratingen als bedrijventerreinen, straatwerk van schoolpleinen en realiseren straatwerk voor gemeenten.

Onze stratenmakers werken in teams van twee personen (koppels) maar het aantal koppels per project schaalt mee met uw project. Zo halen we elke deadline en realiseren wij elk project netjes op tijd. Daarnaast doen we dit ook volgens de VCA regels en houden wij rekening met het milieu.

Naast onze werkzaamheden in Den  Haag als stratenmaker Den Haag voeren wij onze werkzaamheden ook in bijvoorbeeld Rotterdam en Zoetermeer uit.

Aanleg bedrijventerreinen en schoolpleinen Den Haag

Juist ook voor de grotere klussen zoals de aanleg van  een bedrijventerrein, de aanleg van een schoolplein of het realisatie van straatwerk voor uw VVE kunnen wij realiseren. Dit doen wij professioneel en veilig. Met jarenlange ervaring en gerealiseerde straatwerk projecten voor gemeenten, bedrijven en scholen hebben wij veel ervaring en kennis op gedaan.

Wij kunnen ook uw straatwerk project in Den Haag en omgeving professioneel realiseren. Daartoe komen wij graag kijken naar uw project en eventueel een geheel vrijblijvende offerte opmaken. Zo realiseren wij graag uw bestratingen Den Haag en omgeving.

Ons inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Koelewijn Bestratingen helpt u graag bij uw project, zowel groot als minder groot.

Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte op maat aan. Onze calculator komt graag bij u langs om uw project op te nemen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk Den Haag laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk Den Haag. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.