Straatwerk Gouda

Straatwerk Gouda

Koelewijn Bestratingen B.V. is specialist in het bestraten van straatwerk in Gouda en omgeving. Onze passie voor straten en onze ruime ervaring leggen wij in ons werk.

In 2013 al bestraten wij de Sophiastraat in Gouda voor Ballast Nedam. En zo volgden elk jaar straatwerkprojecten in en rond Gouda. Tegenwoordig doen wij dat ook steeds vaker machinaal of zelfs met onze eigen Tiger Stone.

Uw stratenmaker Gouda

Wij werken zowel voor bedrijven, scholen als voor VVE’s. Wij realiseren bestratingen voor bedrijventerreinen, straatwerk van schoolpleinen en realiseren straatwerk voor gemeenten.

Onze stratenmakers werken in teams van twee personen (koppels) maar het aantal koppels per project schaalt mee met uw project. Zo halen we elke deadline en realiseren wij elk project netjes op tijd. Daarnaast doen we dit ook volgens de VCA regels en houden wij rekening met het milieu.

Naast onze werkzaamheden in Gouda als stratenmaker Gouda voeren wij onze werkzaamheden ook in bijvoorbeeld Rotterdam en Zoetermeer uit.

Zoekt u naar straatwerk Gouda?

Koelewijn Bestratingen B.V. is de stratenmaker voor Gouda en omstreken! Al meer dan 25 jaar realiseert Koelewijn Bestratingen B.V. mooie straatwerk projecten.

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen doen? Wij ook. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk Gouda laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk Gouda. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.