Straatwerk industrie

Straatwerk voor de industrie

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het realiseren van grote bestrating projecten voor onder ander de industrie. Straatwerk voor de industrie vergt veel maar vooral een goede voorbereiding. Zo wordt ons personeel goed voorbereid om dergelijk klussen aan te pakken. Onze werknemers die op de industrie werken hebben allemaal VCA. Onze opzichters hebben BHV of/en VCA.

Ook qua materiaal worden er keuzes gemaakt. Dit geldt voor het bestratingsmateriaal maar ook voor het straatwerk materiaal. Doordat wij goed nadenken en veilig werken worden wij steeds vaker gevraagd om werkzaamheden op de petrochemie uit te voeren.

Ervaring genoeg!

Voor de APM terminal op de nieuwe Maasvlakte hebben wij onder andere het volgende gerealiseerd:

  • 5100 meter aan molgoten
  • 29000 betonstraatstenen
  • 24000 strekkende meter aan banden
  • Parkeerplaatsen voor containerladers

Dit project is in 2015 geheel opgeleverd.

Naast de nieuwe terminal van APM heeft Koelewijn Bestratingen B.V. ook een groot deel van het straatwerk van terminal RWG gerealiseerd en afgerond. Wij werken bijvoorbeeld ook als stratenmaker in Pernis.

Meer informatie of een offerte?

Bent u ook benieuwd wat Koelewijn Bestratingen B.V. voor uw (petrochemisch) industrie project kan betekenen? Vraag ons gerust en vrijblijvend om een passend advies, offerte of kennismakingsgesprek. Graag willen wij bekijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van straatwerk voor de industrie, misschien voor uw project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt ook direct een offerte aanvragen. Eventueel komt onze uitvoerder of calculator bij u langs om het project van te voren te bekijken.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk industrie laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk industrie. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.