Straatwerk Maassluis

Straatwerk Maassluis

Ook in Maalsluis is Koelewijn Bestratingen B.V. actief als stratenmaker. Wat betreft straatwerk Maassluis is de herinrichting van het parkeerterrein van het winkelcentrum aan de Steendijkpolder het meest recente project.

Voor de christelijke basisschool de Ichthus aan de Steenen Dijck in Maassluis hebben wij het gehele schoolplein herstraat en geprofileerd. Hierdoor lijkt het gehele schoolplein weer zo goed als nieuw. Deze schoolpleinbestrating is deels in de voorjaarsvakantie (2015), deels daar buiten gerealiseerd.

Het grootste werk is gedaan in de vakantie, om zo de veiligheid van leerlingen te garanderen. Daarna is terwijl de school open was de hand gelegd om wat laatste aanpassingen. Ons personeel is VCA gecertificeerd en kan uitstekend omgaan met de omgeving. Veiligheid staat bij ons altijd voorop, maar nog meer als er kinderen in de buurt spelen.

In totaal is er voor ruim 5000 m² aan straatwerk gerealiseerd.

Straatwerk parkeerterrein winkelcentrum Steendijkpolder

Koelewijn Bestratingen B.V. realiseert ook veel straatwerk voor winkelcentra. Ook hierbij wordt er rekening gehouden met de veiligheid, maar we proberen het winkelend publiek zo goed mogelijk te ontzien.

Het gehele project besloeg ruim 6000 m² straatwerk, waaronder veel parkeervakken en banden. Er is voor de inrichting nieuwe bestrating gebruikt. Het parkeerterrein is geheel herstraat en opnieuw geprofileerd.

Ook uw project professioneel aangepakt?

Koelewijn Bestratingen B.V. is al meer dan 25 jaar een betrouwbare en professionele partner. Wij realiseren per maand vele nieuwe projecten in een groot werkgebied. Zo zijn wij één van de grootste stratenmakers uit Zuid-West Nederland.

Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk Maassluis laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk Maassluis. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.