Straatwerk Nieuwerkerk aan den IJssel

Straatwerk Nieuwerkerk aan den IJssel

In de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel (Moordrecht, Rotterdam Nesselande, Ouderkerk aan den IJssel) is Koelewijn Bestratingen B.V. een gevestigde naam. Wij realiseren elk jaar weer diverse mooie projecten in deze plaatsen en in de gemeente Zuidplas.

Met professioneel materiaal, personeel  en met de juiste kennis en ervaring bieden wij straatwerk in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Naast het realiseren van het straatwerk en bestratingen in Nieuwerkerk aan den IJssel, helpen wij u ook bij het onderhouden van straatwerk voor gemeenten en verhuren wij Knikmops. Deze Knikmops worden vooral veel gebruikt door hoveniers, stratenmakers en op bijvoorbeeld maneges.

De juiste kennis en ervaring

Wij zetten de juiste kennis en ervaring in om elke dag weer mooie projecten te realiseren voor tevreden klanten. Wanneer u Koelewijn Bestratingen B.V. inschakelt voor uw straatwerk project, weet u dat u uw project in vertrouwde handen heeft en dat aan uw project professionals werken die weten wat ze doen.

Zo werken wij zo vaak als mogelijk machinaal. Met onze kranen, knikmops en Tiger Stone machines zorgen wij voor een zo ergonomisch mogelijke werkomgeving.

Straatwerk Nieuwerkerk aan den IJssel nodig?

Koelewijn Bestratingen B.V. is graag uw partij! Met meer dan 25 jaar ervaring in het bestraten voor gemeenten, bedrijven, scholen en VVE’s is Koelewijn Bestratingen B.V. de partij voor straatwerk Nieuwerkerk aan den IJssel.

Wij realiseren ook graag uw straatwerk project. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij u voorzien van bijvoorbeeld een geheel vrijblijvende offerte of prijsopgave.

Een uitvoerder of werkvoorbereider komt graag even langs om uw project te bekijken.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk Nieuwerkerk aan den IJssel laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk Nieuwerkerk aan den IJssel. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.