Straatwerk Pernis

Straatwerk Pernis, ervaring genoeg

Met ruim 25 jaar ervaring in straatwerk en bestratingen in Pernis is Koelewijn Bestratingen B.V. een betrouwbare en professionele partner geworden. Wij werken voor gemeenten, bedrijven, scholen en VVE’s. Dit doen wij met betrouwbaar en goed personeel en professionele machines en een professionele aanpak.

In en rond Pernis leveren wij veel straatwerk projecten op. Hier doen wij veel straatwerk onderhoud bij bijvoorbeeld Shell en Q8. Dit laatste doen wij vaak als onderaannemer.

Veilig werken aan straatwerk Pernis

Natuurlijk werkt Koelewijn Bestratingen B.V.volgens de VCA veiligheidsregels. Juist op terminals of bij Shell en Q8 is veiligheid erg belangrijk. Deze veilige aanpak van bestratingen gebruiken wij ook voor de minder grote projecten.

Koelewijn Bestratingen B.V. is de stratenmaker van Pernis en omgeving. Zo realiseren wij straatwerk in Pernis, Hoogvliet, Botlek en bestratingen in Spijkenisse.

Ergonomisch bestraten

Zo snel het werk het toelaat bestraten wij machinaal. Dat doen wij met onze kranen, knikmops en Tiger Stone machines (welke we ook verhuren). Zo houden wij onze stratenmakers gezond en bieden ze een ze ergonomisch mogelijke werkplek.

Wij realiseren graag uw straatwerk Pernis

Elke week realiseren wij weer nieuwe projecten en graag ook uw project. Wilt u meer informatie over straatwerk Pernis en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk Pernis laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk Pernis. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.