Straatwerk tuin

Straatwerk tuin laten uitvoeren

Straatwerk tuin te laten uitvoeren? Wij zijn Koelewijn Bestratingen B.V. Voor particulieren, bedrijven en gemeenten verzorgen wij o.a. tuinbestratingen. In heel groot Zuid-Holland, Utrecht en direct omgeving.

Anders dan een hoveniersbedrijf realiseren wij alleen de bestrating van een tuin. Of dat nu uw voortuin of achtertuin bestrating is, wij zijn de experts. Dat merkt u aan onze uiterst gemotiveerde medewerkers, ons materiaal dat op orde is en de certificeringen die wij hebben behaald.

Welke straatwerk tuin werkzaamheden kunnen wij uitvoeren?

Projecten die wij kunnen realiseren zijn bijvoorbeeld:

  • De aanleg van de bestrating in de voor- of achtertuin.
  • De herbestrating van uw tuin.
  • De aanleg van een terras.
  • Het aanleggen van bestrating op verschillende niveau’s.
  • De bestrating van uw bedrijfstuin.
  • Binnenbestrating.
  • De aanleg van grotere oppervlakte bestrating.

Voor een goed overzicht van projecten kunt u ook onze projecten pagina bekijken. Hierbij dient wel gezegd te worden dat op deze pagina vooral de grotere projecten getoond worden.

Hoe werkt straatwerk tuin laten leggen?

Uw straatwerk tuin laten uitvoeren begint met u. Als u contact met ons opneemt, komen wij, mits gewenst, uw project ‘opnemen’. Wij bespreken dan samen met u de wensen en geven de mogelijkheden aan u aan.

Na de goedkeuring op de offerte of prijsopgave gaan wij voor u aan de slag. Uiteraard volgens de afgegeven planning.

De bestrating (de stenen) kunt u zelf, vooraf laten bezorgen. Zand kunnen wij eventueel wel voor u regelen, alhoewel de eerlijkheid gebied te vermelden dat dit zelf regelen waarschijnlijk goedkoper is.

Wanneer u tevreden bent en wij klaar zijn leveren wij het project aan u op.

Project bekijken, offerte of contact?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw straatwerk voor uw tuin? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte op maat aan. Of neem contact met ons op. Wij komen graag vooraf langs om uw tuin te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw Straatwerk tuin laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk tuin. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.