Straatwerk voor uw VVE

Straatwerk voor uw VVE

Straatwerk voor uw VVE regelen? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en bij het snel en goed realiseren van het straatwerk voor uw VVE.

De keuze voor het juiste bestratingen is erg belangrijk. Zo kunt u de keuze hebben uit het herstraten van het huidige straatwerk van uw VVE of u kunt kiezen voor nieuw straatwerk. De oude bestrating gebruiken is relatief goedkoper, maar soms geeft het weer niet de uitstraling die uw VVE wilt uitstralen.

Maak dus vooraf de keuze voor het juiste straatwerk en houdt rekening met het gebruik van dit straatwerk. Kies bij een binnenplaats waar bijvoorbeeld met auto’s gereden kan worden voor dikker straatwerk. Dit wordt minder snel kapot gereden.

Koelewijn Bestratingen B.V. realiseert al meer dan 25 jaar vele straatwerkprojecten en heeft zodoende ervaring genoeg.

Uw VVE bestrating laten uitvoeren.

Een volgende belangrijke keuze is het kiezen voor de juiste stratenmaker. Een professionele partij als Koelewijn Bestratingen B.V. kan snel, professioneel en voor een goede prijs het straatwerk realiseren waarbij zoveel mogelijk wordt gedaan om overlast te voorkomen. De voordelen van het uit handen geven van uw straatwerk:

  • Binnen 1 werkweek een offerte op maat.
  • Wij komen graag het project vooraf bekijken.
  • Indien gewenst kunnen wij snel beginnen aan het straatwerk.
  • Betrouwbaar, professioneel en goed.
  • Ook voor de kleinere klusjes komen wij graag.

U ziet het; wij zijn de partner in straatwerk, ook voor het straatwerk van uw VVE.

Koelewijn Bestratingen inschakelen voor het straatwerk van uw VVE?

Graag komt Koelewijn Bestratingen B.V. kijken bij het straatwerk voor uw VVE. Wij kunnen bestaand straatwerk herstraten en nieuw straatwerk aanleggen. Goed onderhouden straatwerk verkleint de kans op een grotere kostenpost als het compleet herstraten van al uw VVE straatwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag om een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wilt u uw straatwerk voor uw VVE uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker voor al uw straatwerk voor uw VVE. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.