Stratenmaker grote projecten

Zoekt u een stratenmaker grote projecten?

Koelewijn Bestratingen B.V. is dé stratenmaker voor grote projecten. Met ruim 100 man, stratenmakers en oppermannen, kunnen wij grote projecten gemakkelijk aan.

Onze teams werken in koppels van twee. Deze vaak vaste koppels werken met eigen materiaal, welke aangevuld kan worden met de benodigde grotere machines. Denk hierbij aan kranen, Knikmops en dergelijke. Veel straatwerk wordt machinaal uitgevoerd.

Omdat wij hebben gekozen voor kleine teams, welke goed door kunnen werken als er meerdere teams tegelijk op een klus bezig zijn, kunnen we per dag bekijken hoeveel mensen nodig zijn op een project. Zo betaald onze opdrachtgever nooit voor het stilstaan van personeel.

Bij grotere projecten kan er in samenspraak met de aanwezige uitvoerders en projectbegeleiders een eet en/of toilet gelegenheid worden gecreëerd.

Ergonomische bestraten

Om de gezondheid van onze stratenmakers zo veel mogelijk te bevorderen werken wij zo veel als mogelijk machinaal. Zaken als machinaal bestraten en met onze TigerStone bestraten vinden wij heel normaal.

Wat hebben wij zoal gerealiseerd

Voorbeeld projecten zijn de aanleg van de APM terminal, bestratingsprojecten in Diergaarde Blijdorp, The Greenery en bijvoorbeeld de IJsselwerf in Capelle aan den IJssel.

Overal in Zuid Holland, Zeeland, Noord Holland en Utrecht worden wij betrokken bij grote projecten, zo hebben wij ons kunnen specialiseren tot de stratenmaker grote projecten!

Meer projecten vindt u onder aan deze pagina of kunt u vinden op onze projecten pagina.

Petrochemische industrie projecten

Naast dat onze stratenmakers grote projecten aan kunnen, is een deel van ons personeel getraind en gewend om te werken voor de petrochemische industrie. Zo hebben al onze medewerkers een VCA certificering, worden er geregeld meetings gehouden met betrekking tot veilig werken en wordt er door de leidinggevenden altijd aan de veiligheid gedacht.

Natuurlijk beschikken al onze personeelsleden over de benodigde PBM’s en wordt door iedere stratenmaker de benodigde TRA’s uitgevoerd. Bij het niet veilig kunnen voortzetten van het werk, zal er worden gezocht naar een veilige oplossing, of in het ergste geval: het werk tijdelijke stil gelegd worden.

Al deze maatregelen zijn eigenlijk standaard, maar vragen vooral in de (petrochemische) industrie extra aandacht!

Heeft u een vraag voor ons?

Koelewijn Bestratingen B.V. kan ook worden ingezet voor uw project. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiervoor? Vraag ons dan geheel vrijblijvend om een offerte of neem contact met ons op.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker grote projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker grote projecten. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.