Stratenmaker Hazerswoude Rijndijk

Stratenmaker Hazerswoude Rijndijk

Stratenmaker Hazerwoude Rijndijk nodig? In Hazerswoude Rijndijk zijn wij veel actief als stratenmaker. Ook hier realiseren wij onder andere de aanleg van bedrijventerreinen, de aanleg van schoolpleinen, het onderhoud van wegen en stoepen en leggen wij parkeerterreinen aan.

Wij zijn werkzaam voor zowel bedrijven als voor VVE’s, gemeenten en scholen. Uw stratenmaker Hazerswoude Rijndijk staat voor u klaar en gaat graag aan de slag met uw project.

Onze projecten

Benieuwd naar wat wij zoal kunnen doen als stratenmaker Hazerswoude Rijndijk? Hier enkele voorbeelden:

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie.
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten.
  • Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating.
  • Vernieuwen en ophogen van aansluitingen.

Op onze projecten pagina treft u veel meer voorbeelden van straatwerk werkzaamheden aan.

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland en een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Hazerswoude Rijndijk voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Alphen aan den Rijn en Hazerswoude Dorp.

Uiteraard houden wij bij de grotere maar ook bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Offerte of contact opnemen?

Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Liever direct een offerte op maat? Vraag dan een offerte aan. Onze uitvoerder of calculator komt graag even bij uw project kijken. Zo heeft hij een nog beter beeld van de uit te voeren werkzaamheden.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Hazerswoude Rijndijk? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Hazerswoude Rijndijk. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.