Stratenmaker Krimpen aan den IJssel

Stratenmaker Krimpen aan den IJssel

Stratenmaker Krimpen aan den IJssel nodig? Koelewijn Bestratingen B.V. is gevestigd net over de brug van Krimpen naar Capelle aan den IJssel, aan de Capelse kant. Vandaar dat wij veel worden gevraagd als stratenmaker Krimpen aan den IJssel.

Voor aannemers zijn wij een betrouwbare partner en als onderaannemer mogen wij met regelmaat mooie projecten realiseren.

Toe aan een stratenmaker voor Krimpen aan den IJssel?

Bent u op zoek naar een stratenmaker of heeft u een stratenmaker nodig om uw bestratingen in Krimpen aan den IJssel en omgeving te realiseren? Ook voor machinale bestratingen in Krimpen aan den IJssel worden wij ingeschakeld.

Koelewijn Bestratingen regelt zo nodig uw gehele project. Enkele projecten die wij gerealiseerd hebben:

  • Herinrichting Lekdijk.
  • Herbestrating Esdoornlaan.
  • Bestrating nabij de brug van de Ouverturelaan.
  • Diverse gangpaden voor VVE’s.
  • Het algemene onderhoud voor de gemeente Krimpen aan den IJssel.

Straatwerk voor gemeenten

Naast onze normale straatwerk projecten voor particulieren, bedrijven en VVE’s. Realiseren wij ook onderhoudswerkzaamheden voor gemeenten. Een voorbeeld daarin is de gemeente Krimpen aan den IJssel. Al jaren onderhouden wij in deze gemeente het straatwerk. Meer informatie? Dat vindt u op onze straatwerkprojecten website.

Een stratenmaker Krimpen  aan den IJssel regelen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag. Liever direct een offerte aanvragen? Dan kan ook vraag  dan hier een offerte op maat aan.

Onze uitvoerder en calculator komt graag even bij u langs om uw project te bekijken. Hij kan dan nog beter een inschatting maken van de mogelijkheden en uitdagingen.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Krimpen aan den IJssel? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Krimpen aan den IJssel. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.