Stratenmaker Moerdijk

Stratenmaker Moerdijk

Stratenmaker Moerdijk nodig? Koelewijn Bestratingen B.V. is in Moerdijk veel actief als stratenmaker. Hier realiseren wij onder andere de aanleg van bedrijventerreinen, de aanleg van schoolpleinen en voeren wij het onderhoud van wegen en stoepen uit.

Deze werkzaamheden doen wij voor bedrijven, gemeenten, VVE’s en scholen. Uw stratenmaker Moerdijk staat voor u klaar en gaat graag aan de slag met uw project.

Grotere projecten

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het realiseren van grote bestratingsprojecten voor bedrijven en projecten. Voorbeelden waar u aan kunt denken zijn bijvoorbeeld:

  • Bestratingen voor de (chemie) industrie
  • Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten
  • Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating
  • Vernieuwen en ophogen van aansluitingen

Werkgebied

Koelewijn Bestratingen B.V. voert haar werkzaamheden uit in geheel Zuid Holland, een deel van Zeeland, Brabant en Utrecht. Naast onze straatwerk projecten in Moerdijk voeren wij onze werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Breda, Steenbergen en Bergen op Zoom.

Natuurlijk houden wij bij de grotere maar ook zeker bij de kleinere projecten rekening met de VCA regels en met het milieu.

Een stratenmaker Moerdijk inschakelen?

Bent u ook toe aan een betrouwbare, professionele en persoonlijke straatwerk partner? Wij helpen u graag bij uw project.

Neem gerust contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan.

Daarom kiest u voor ons:

Scherpe prijs

Ruim 30 jaar ervaring

Flexibele en snelle inzet

VCA, ISO & BRL gecertificeerd

Kwaliteit en klant voorop

Grote en kleine projecten

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Zoekt u voor uw project een stratenmaker Moerdijk? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Geef in de offerte zo nauwkeurig mogelijk informatie over uw project. Dan maken wij een mooie passende offerte voor u.

Koelewijn Bestratingen is specialist in bestraten en straatwerk. Daartoe durven wij te zeggen dat wij alle soorten bestratingen en straatwerk projecten kunnen realiseren. Bekijk gerust onze projecten voor een idee van ons werk.

Al sinds 1992 zijn wij dé stratenmaker Moerdijk. In al die jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van een voortuin tot een complete aanleg van een terminal op de 2e Maasvlakte.

Koelewijn Bestratingen hanteert een werkgebied van een ruime cirkel om Capelle aan den IJssel heen. Zo werken wij regelmatig in Den Haag, Zeeland, Utrecht en Gorinchem.

Projecten & nieuws

Duurzaam parkeerterrein van grasbetontegels

Project Plesmanweg in Den Haag

Den Haag

Projecten

Tegels leggen bij kerk in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Bestrating Murre Bouw

Rotterdam

Aanleg oprit en parkeerplaatsen

Vinkeveen

Tuinbestrating Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe
Woonwijk bestraten Rotterdam Overschie

Bestrating dakterras

Den Haag

Bestrating en aanleg daktuinen

Rotterdam

Herbestrating Lijsterbes Schipluiden

Schipluiden
Bestrating busstation Zuidplein

Bestrating voor Ahoy

Rotterdam

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straten maken. Steeds meer straatwerk wordt op deze manier gelegd. Graag vertellen en laten wij zien hoe machinaal straten werkt en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag stellen?

Heeft u een vraag over ons, onze projecten of over uw eigen project? Wij zitten elke werkdag voor u klaar en helpen u graag.